פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מישהו יכול להסביר לי מה אומרת מהירות החיבור ?ומה ההבדל בין x8 ל x8 logic ??ולמה אם כתוב שהלוח (לדוגמא: P5W HD DE) קיימות בו שתי כניסות x16 אני יכול לשים בושתי כרטיסי מסך שיעבדו רק על X8 ??THX.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים ההבדלים הם ברוחב הפס (ולכן גם בתעבורה)x16 מיועד לכרטיסי מסךx8 מיועד לשרתיםx4 מיועד בעיקר לשרתיםx1 מיועד לרכיבים נוספים (כרטיסי קול, רשת, RAID וכו')Logic זה אומר שפיזית מדובר על חיבורי PCI-Express x16, אבל כשמחוברים שני כרטיסי מסך הבקר יודע לעבוד עם שניהם רק על PCI-Express x8 לכל אחדפיזית עדיין מדובר על x16, אבל בפועל זה על x8
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים קודם כל תקרא את זהלשאלה שלך - לא תמיד הסלוטים שיצרן הלוח שם על הלוח מתאימים לתמיכה הלוגית של הצ'יפסט. יכול להיות שהצ'יפסט תומך רק נניח ב-x4 אבל היצרן שם סלוט של x16 שמסוגל לספק חשמל לכרטיס שדורש x16. מבחינת תקשורת נתונים הוא עדיין יהיה מוגבל ע"י הצ'יפסט ל-x4.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים תוספת קטנהPCI-EXPRESS מעביר בנתיב אחד 250 MB/sPCI-EXPRESS X16 מממש 16 נתיבים כאלו ומספק רוחב פס של 4 GB/sPCI-EXPRESS הוא FULL DUPLEX כך שהמהירות האפקטיבית כפולהחומר קריאה בנושאhttp://hwzone.co.il/articles/pci_express/
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר דבר ראשון תודה לכל האחראים באתר על התגובות...אז לפי מה שהבנתי מ McFly הלוחות Asus P5B DE ו Gigabyte Q6שלפי התאור שלהם יש בהם שתי כניסות PCI-E x16 אחת שהיא באמת x16 והשניה שהיא x2,x4זה בגלל שהצ'יפסט שלהם הוא Intel P965.אז זה אומר שאם ב- P5W DH DLX כתוב שתי יציאות PCI-E x16 ולא מצויין שאחת מהן מוגבלתאז זה נותן לי באמת 2x16 וזאת בגלל שהלוח הזה הוא Intel 975X ??ואיך אני יודע כמה נותנת כל יציאה מבחינה לוגית ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.