עבור לתוכן

מחפש ישראלים ב-Company Of Heroes!

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי לא מזמן את COH ונהנתי מאוד מהמשחק, גמרתי וכבר את כל המשימות ורציתי להוסיף שחקנים למולטיפלייר כדי לשחק, ל-Friends,

שמי בCOH הוא XCrossFireX, לכול אלה שיש להם את המשחק הזה תכתבו לי בבקשה את הכינוי שלכם במשחק כדי שאוכל לשחק גם עם ישראלים

ולא רק גרמנים LoOoOoL :lol:

בקשה נוספת: יש לי ראוטר ורציתי לדעת איך אני פותח פורטים למשחק, יש לי את הראוטר TP-LINK TL-R460.... אם תעזרו לי אני מאוד ישמח!

(וגם תעזרו לאחרים במקרה שלי) :cool2:

פורסם

אהלן :xyxthumbs:

אולי אני בהמשך אצטרף גם ל Online..

בכל מיקרה, זה מה שצריך לעשות:

- קודם כל, הפורטים הם:

UDP: 6112

UDP: 30275 - זה היה פורט בבטא, אולי לא צריך אותו עכשיו, אך בכל מיקרה תפתח אותו..

UDP: 9100

- עכשיו,

תיכנס לפה:

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/TP-Link/TL-R460/TL-R460index.htm

ופשוט תבחר משחק, ותראה איך פותחים את הפורטים בראוטר שלך (אך תפתח את הפורטים הנ"ל, לא את הפורטים שלהמשחק שבחרת :]), פשוט CoH עדיין לא נכנס לרשימה..

בהצלחה! :yelclap:

פורסם

כנראה מחר, או יום שני אני הולך לקנות ת'משחק...נדבר ונארגן כמה משחקים :)

פורסם
  • מחבר

אהלן :xyxthumbs:

אולי אני בהמשך אצטרף גם ל Online..

בכל מיקרה, זה מה שצריך לעשות:

- קודם כל, הפורטים הם:

UDP: 6112

UDP: 30275 - זה היה פורט בבטא, אולי לא צריך אותו עכשיו, אך בכל מיקרה תפתח אותו..

UDP: 9100

- עכשיו,

תיכנס לפה:

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/TP-Link/TL-R460/TL-R460index.htm

ופשוט תבחר משחק, ותראה איך פותחים את הפורטים בראוטר שלך (אך תפתח את הפורטים הנ"ל, לא את הפורטים שלהמשחק שבחרת :]), פשוט CoH עדיין לא נכנס לרשימה..

בהצלחה! :yelclap:

אם גם לך יש ראוטר כזה והצלחת לפתוח פורטים אז תוכל בבקשה לצלם את הדף שמראה איך שמת את הפורטים..... כי זה יהיה לי יותר קל ואני לא הסתבך :hi:

תוכל לצלם במקש PrtScn SysRq שנמצא במקלדת ואז להדביק את זה בצייר ולשלוח לי את זה לשיחה או שלח דרך האייסי שלי 279188637

או מסנג'ר kfirlion15@walla.com

פורסם

אין לי את הראוטר הזה..

אבל יש לך מדריך מאוד מפורט באתר ההוא עם תצלומים,

פשוט תבחר משחק כלשהו ותראה אם פותחים את הפורטים בראוטר שלך..

פורסם
  • מחבר

תודה, הצלחתי לפתוח פורטים :xyxthumbs:

פורסם

מי שרוצה לשחק דרך Hamachi שידבר איתי ;)

פורסם

אני על סף קניית המשחק

איך ההתרשמות ממצב הmultiplayer? תוכל להביא כמה screenshots בבקשה?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את המשחק אבל אין לי CD KEY לשחק באינטרנט אולי יש איזה דרך שבא אני יוכל לשחק באינטרנט?

פורסם

חשבת על לקנות את המשחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים