פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אם קוראים מה פותח הדיון ביקש:אבל יש לבן אדם מגבלה תקציבית - וזה הלוח שיאפשר לו לשדרג בעתיד זכרון - לוח לא חייבים.למה לא לנסות לקרוא ולהבין את הדרישותקראתי והבנתי והפנמתי , אבל בכל זאת ... אה רגע כאן אתה טועה, למעשה AnandTech.com בדקו בדיוק את זה, ולמעשה אפילו על הלוח אם הספציפי הנ"ל ואפילו עם C2D, לזה קוראים ביקורת בהזמנה הלכתי לקרוא את זה ...
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים הלוח תומך נהדר בקונרו אבל הבעיה בתמיכה היא בכך שהכרטיס מסך יעבוד ב PCI-EXPRESS X4אני קניתי את הלוח בגלל שכבר היה לי כרטיס מסך טוב (לפחות ברמה של 7600GT לפי דעתי יותר טוב) בעתיד אולי אני יחליף לוח וכרטיס מסךואז ב330 ש"ח שקניתי את הלוח אפילו למכור ב 100ש"ח זה היה עדיין משתלם לפי דעתי אם אתה קונה כרטיס מסך יקר (מעל 1200 ש"ח) אז קח לוח אחר אם לא ההבדל הוא במקרה הגרוע 10% בביצועי הכרטיס מסךאז תקנה ותהנה מהלוח הוא בסדר גמור (למחיר הוא מעולה)
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אל תמציא מספריםהביקורת היחידה שניסתה לבדוק את זה בדקה עם שני לוחות שונים לגמרי עם צ'יפסט שונה לגמרי של חברות שונות לגמרי והתעלמה מההפרשי ביצועים שיש בין שני הלוחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.