עבור לתוכן

פרטים חדשים על R600 !

Featured Replies

פורסם

אם אני לא טועה בXBOX360 היא מציגה את זה בכל רזולוציה ..

ב"ה והמהנדסים של ATI... זה יהיה ככה גם פה :smile1:

זה הדיון שדיברתי עליו..

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165457.20

ועוד משהו 2.5GHZ עם בקר 512BIT ?!?!!! פאק...

• תגובות 30
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני די מאמין ל512BIT,

ATI ידועה בבקרי הזיכרון המאוד משובחים שלה וחוץ מזה כבר בבקר הנוכחי בR520/R580 היה 512BIT אבל של קריאה בלבד, לכתיבה היה 256BIT..

אני רק מפחד לדעת מה תיהיה עלות הייצור של ליבה כזאת עם כזה בקר.... :P

ומעניין אם זה אומר שהMID-END יקבלו בקרי 256 ביט סוף סוף...

חחחחח 160GB\S!!!!!!

פשוט מ-ט-ו-ר-ף! :screwy:

פורסם

אם רק היה אפשר לעשות קרוס של הx1900 שלי והr600

פורסם

אם רק היה אפשר לעשות קרוס של הx1900 שלי והr600

אולי ה1900 יוכל לשמש ככרטיס פיזקלי...

אבל נראה לי שתצטרך למכור אותו ולקנות ליברטי 620W רק בשביל הR600. ;D

פורסם

אמממ...אם יהיה לי כסף לכרטיס אני יקנה ספק של 2000 w

ורעיון נחמד הכרטיס פיזיקה...אבל צריך גם להחליף לוח ואז להחליף מעבד גם כן(כי אז יבוא הk8l) בקיצור להחליף תמחשב :smile1:

פורסם

למה להחליף לוח..? ממה שהבנתי הכרטיס פיזיקה יהיה בנפרד מהכרטיס מסך וישב על הסלוט של הPCI..

או שלא הבנתי נכון..?

פורסם

אם הוא רוצה להישתמש בכרטיס מסך ככרטיס פיזיקה הוא צריך לוח שמאפשר את זה ... כמו לוחות עם ציפ' הRD600

פורסם

אז לא הבנתי

אמרו לי שבכלל זה מעבד פיזיקה שמוסיפים ושמים בסלוט PCI בנוסף לכרטיס מסך והוא יחשב את הפיסיקה במשחקים שמעבד רגיל לא היה יכול לחשב..

אז בנוסף למעבד פיסיקה גם צריך כרטיס פיסיקה? או שבכלל אנחנו מדברים על משהו שונה..

יש כזה לוח כיום עם הציפ' הRD600? אם לא מתי הם אמורים לצאת..?

פורסם

יש שלוש דרכים לעבד פיזיקה במשחקים נכון להיום ...

1. מעבד,בנתיים עושה עבודה מצוינת ולא צריך יותר מיזה .

2. כרטיס פיזיקה יעודי, כרגע יש רק של AGEIA . מוסיף כמה אפקטים שלא תמיד צריך.. ופוגע חזק בביצועים.

3. ע"י כרטיס מסך כל שהוא בלוח אם מתאים, לא יודע איך זה מבצע ...

כדאי שנעצור את זה כאן כי זה כבר לא כל כך קשור .

פורסם

זה לא ממש אומר הרבה... אלו רק פרטים שקשורים לזיכרון אי אפשר להסיק מזה כלום.

מה שכן, כנראה הם אימצו למחשב את מה שעשו ל360 ולשים ליבה נוספת שעושה FREE AA.

אתה בטוח של360 יש ליבת עזר? אני חושב שמשיגים את הFree AA בעזרת הEDRAM ולא דרך ליבת עזר.

פורסם

פרטים דיי מרשימים, 2500MHZ (דידיאר4) זיכרון לעומת 1800MHZ (דידיאר 3) ב G80.. ו- 512BIT זיכרון :)

מה שכן אסור לשכוח שה- R600 יוצא 3-4 חודשים אחרי ה-G80, ובזמן הזה ל-NVIDIA כבר יהיה מספיק זמן לעבוד על כרטיס חדש (כמו ה 7900)

פורסם

הולך להיות מעניין :beerchug:

פורסם

אין ספק ;D

פורסם

פרטים דיי מרשימים, 2500MHZ (דידיאר4) זיכרון לעומת 1800MHZ (דידיאר 3) ב G80.. ו- 512BIT זיכרון :)

מה שכן אסור לשכוח שה- R600 יוצא 3-4 חודשים אחרי ה-G80, ובזמן הזה ל-NVIDIA כבר יהיה מספיק זמן לעבוד על כרטיס חדש (כמו ה 7900)

המקרה של ה7900 הוא לא דוגמה...

ה7900 הוא אותו 7800 רק ב90 ננומטר....

וחוץ מזה בתקופת ה4 חודשים הזאת היא צריכה לפתח את הסדרות הזולות של הסדרה (G8X),

ככה שלא הייתי בונה על יותר מידי...

אולי על אותו עסק עם GDDR4 וקלוקים יותר גבוהים (כתוצאה מכיווץ תהליך ייצור), קשה לי להאמין שהם יפתחו ליבה עם בקר זיכרון 512BIT חדש דנדש כל כך מהר. :nixweiss:

פורסם

אתה בטוח של360 יש ליבת עזר? אני חושב שמשיגים את הFree AA בעזרת הEDRAM ולא דרך ליבת עזר.

אני לא סגור על איך היא משיגה את זה, אני חושב ששנינו מדברים על אותו דבר, ממש ליד הליבה של המאיץ, עם אותו כרטיס יושבת "ליבה" נוספת, אני לא בטוח עם יש לה יכולות אריתמיות או שהיא רק זיכרון, אבל אני יודע שמייצרים את שתיהן כמיקשה אחת מה שמעניק רוחב פס עצום ביניהן, רק במקרה של הבוקס זה נותן עד X2 FREE AA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים