עבור לתוכן

מה דעתכם על המיפרט הבא. מפרט ב 10000-12000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מה שיואב אמר...

TJ06 מארז מצוין אבל בעוד 100 שקל יש את ה- P180 שהוא בכלל כבר ברמה אחרת.

צודק , ANTEC P180 זה מארז מצויין , אבל הטוב ביותר לסביבת מחיר הזאת זה COOLER MASTER STACKER 810 , זה מארז מטורף ...

פורסם

צודק , ANTEC P180 זה מארז מצויין , אבל הטוב ביותר לסביבת מחיר הזאת זה COOLER MASTER STACKER 810 , זה מארז מטורף ...

ה- Stacker 810 הוא מארז למודרים, ה- P180 יותר מרווח וקריר יותר.

Stacker 810 הוא מארז בנוי לכך שיעבדו עליו הרבה ויש גישה קלה מאוד לרכיבים והרבה מהרכיבים הפנימיים שלו 'ניידים' ולכן אם אדם מתכווין להיות כל הזמן בתוך המארז שלו אז ה- Stacker הוא באמת בחירה טובה יותר אבל אם הוא סתם מתכווין להשאיר את המארז שלו בשקט, ה- P180 עדיף כמעט מכל הבחינות.

פורסם

ה- Stacker 810 הוא מארז למודרים, ה- P180 יותר מרווח וקריר יותר.

Stacker 810 הוא מארז בנוי לכך שיעבדו עליו הרבה ויש גישה קלה מאוד לרכיבים והרבה מהרכיבים הפנימיים שלו 'ניידים' ולכן אם אדם מתכווין להיות כל הזמן בתוך המארז שלו אז ה- Stacker הוא באמת בחירה טובה יותר אבל אם הוא סתם מתכווין להשאיר את המארז שלו בשקט, ה- P180 עדיף כמעט מכל הבחינות.

לא מסכים , כשאתה רוצה לאפס את הביוס למשל , הSTACKER יותר נוח , כשאתה רוצה להוציא להכניס זכרונות (בשביל לבדוק מה התצורה שבא הם עובדים בDUAL CHANNEL ) , זה שימושי , וכמובן כשאתה מחליט שגם אתה רוצה לעשות מודינג , זה מארז יותר טוב , אבל אחריי שזה נאמר , הANTEC P180 מקום שני

פורסם

לא מסכים , כשאתה רוצה לאפס את הביוס למשל , הSTACKER יותר נוח , כשאתה רוצה להוציא להכניס זכרונות (בשביל לבדוק מה התצורה שבא הם עובדים בDUAL CHANNEL ) , זה שימושי , וכמובן כשאתה מחליט שגם אתה רוצה לעשות מודינג , זה מארז יותר טוב , אבל אחריי שזה נאמר , הANTEC P180 מקום שני

אני אישית מכיר את המבנה של שתי המארזים ואפילו אני אישית רציתי לקחת את ה- P180 אבל בסוף הלכתי על ה- Stacker 830.

לאפס את הביוס או להוציא זכרונות זה שטויות במיץ שאף אחד בעולם לא ירגיש הבדל בין המארזים האלה לבין אפילו מארז ג'נרי...

אתה יודע מה, לך תתווכח איתם. :P

http://www.xtremesystems.org/

פורסם

מה אני צריך לקחת בחשבון כשאני קונה מארז? מה אומר מבנה כזה או אחר?

שמתי לב שיש מארזים ב1000 (ויותר) ויש ב400...מה כבר מצדיק הוצאה של 1000 שקל?

(אני פשוט קונה מחשב בחודש הקרוב בסביבות ה14000 ומעניין אותי לדעת)

תודה רבה

פורסם

הם יותר קרירים ונוחים אבל בשבילך אין הבדל. :xyxthumbs:

פורסם

הם יותר קרירים ונוחים אבל בשבילך אין הבדל. :xyxthumbs:

אלה אם כן הוא עושה אוברקלוק , ואז זה מאוד משנה , כמה מעלות פחות אומר כמה מאיות יותר במהירות המעבד ...

פורסם

אלה אם כן הוא עושה אוברקלוק , ואז זה מאוד משנה , כמה מעלות פחות אומר כמה מאיות יותר במהירות המעבד ...

לא עד כדי כך פשוט אבל גם בשביל שהכמה מעלות האלה ישפיעו צריך לדעתך איך לעשות OC חזק ולשחק עם המתחים.

פורסם

לא עד כדי כך פשוט אבל גם בשביל שהכמה מעלות האלה ישפיעו צריך לדעתך איך לעשות OC חזק ולשחק עם המתחים.

עם קצת עזרה מהפלא הזה שנקרא "אינטרנט" , לא בעיה ללמוד גם את זה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים