פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים בעבר השתמשתי בממורקס,כרגע קצת קשה להשיג אותן,מה מומלץ ויחזיק הרבה זמן ?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים חיפוש אכן לא יזיק.בכל אופן קח VERBATIM כמו שהציעו לך.רק תקפיד שיהיו תוצרת יפן.דיסקים צבעוניים שנקראים PASTEL
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים לדעתי הBASF הכי טובים יש לי דיסקים שאני משתמש איתם באופן קבוע כבר איזה שנתיים ועדיין מחזיקים מעמד כמו חדשים
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר חיפוש אכן לא יזיק.בכל אופן קח VERBATIM כמו שהציעו לך.רק תקפיד שיהיו תוצרת יפן.דיסקים צבעוניים שנקראים PASTELמה עם תוצרת טוויאן לא טוב ?ולמה הצבעונים ? הם הרי יותר יקרים מה הבעיה עם הרגילים ?
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מה עם תוצרת טוויאן לא טוב ?ולמה הצבעונים ? הם הרי יותר יקרים מה הבעיה עם הרגילים ?אין בעיה אם הרגילים.פשוט אלא תוצרת יפן זה TY המדיות הטובות בעולם .אם אתה לא מאמין תריץ חיפוש בפורום .ולא בכל מקום הם יקרים יותר(אגב זאת הסיבה).באופיס דיפו(ודיונון).100 דיסקים עולים 115 שקלים כמו תוצרת טייואן.
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים 85 שקל (במקומות מסויימים) וקח את הסילברליין (מגדל של 100), אני שנים משתמש בהם, עוד לא איכזבו אותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.