עבור לתוכן

תוכנות אנטיוירוסים ו FIREWALL

Featured Replies

פורסם

רציתי להתדכן בנושא.

מזה מספר שנים אני משתמש ב NOD 32 ו SYGATE PERSONAL FIREWALL PRO.

הבנתי ש SYGATE נרכשה ע"י סימנטק :\.

לאחר שמאסתי קצת ב NOD32 ניסיתי את KASPESRKY TRIAL היום ללא הצלחה. המחשב נחסם לחיבור אינטרנט (דרך ראוטר SPEEDTOUCH) ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. - חזרתי ל NOD32 הגרסא האחרונה...אבל אינני מרוצה ממנה עדיין.

אולי למישהו יש פתרון לגבי הקספרסקי?

עכשיו לגבי FIREWALL - האם לדעתכם כדאי לעבור מה SYGATE אליה התרגלתי שנים רבות? אני ממש לא אוהב את ZONEALARM ולכן המלצות לגבי FIREWALL אחר יתקבל בברכה. - האם למישהו יש נסיון עם COMODO?

פורסם

יש גם קריו

לי אישית יש סייגט ואני משתמש בהם שנתיים בערך ועד היום אף אחד לא פרץ לי

והנושא חרוש כבר

פורסם

יש גם קריו

לי אישית יש סייגט ואני משתמש בהם שנתיים בערך ועד היום אף אחד לא פרץ לי

והנושא חרוש כבר

אף אחד לא פרץ לך ? לאף אחד לא פרצו ... חחחח ....( אני מתכוון לרוב שהם המשתמשים הביתיים)

פורסם
  • מחבר

לאחר שמאסתי קצת ב NOD32 ניסיתי את KASPESRKY TRIAL היום ללא הצלחה. המחשב נחסם לחיבור אינטרנט (דרך ראוטר SPEEDTOUCH) ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. - חזרתי ל NOD32 הגרסא האחרונה...אבל אינני מרוצה ממנה עדיין.

אולי למישהו יש פתרון לגבי הקספרסקי?

עדיין מחפש פתרון לבעיה הנ"ל....

פורסם

פותח התרד

למה אתה לא מרוצה מ-NOD32

הוא וקספרסקי נחשבים האנטיוירוסים הכי טובים

פורסם

אתה מתכוון שהתקנת אינטרנט סקיוריטי ולא רק אנטיוירוס , נכון ?

כי אם זה חסם לך אז פשוט תאשר חיבור לאינטרנט , זה פיירוול ...

ואם אתה רוצה תעבור לAVAST אנטיוירוס בחינם ,באמת ברמה גבוהה .

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שהתקנת אינטרנט סקיוריטי ולא רק אנטיוירוס , נכון ?

כי אם זה חסם לך אז פשוט תאשר חיבור לאינטרנט , זה פיירוול ...

ואם אתה רוצה תעבור לAVAST אנטיוירוס בחינם ,באמת ברמה גבוהה .

לא התקנתי את אינטרנט סקיוריטי רק את ה- TRIAL אנטיוירוס של קספרסקי (FIREWALL נשאר SYGATE) - ואז החיבור שלי לאינטרנט נדפק.

הורדתי את קספרסקי והתקנתי את NOD32 שוב- האינטרנט חזר לעבוד.

אני חושב שזה איכשהו קשור ל SYGATE אבל לא בטוח.

למה אתה לא מרוצה מ-NOD32

הוא וקספרסקי נחשבים האנטיוירוסים הכי טובים

ןלכן ניסיתי את קספרסקי - הממשק בהחלט יותר נוח...והוא בהחלט מצא מספר וירוסים ש ה NOD פיספס.

פורסם
  • מחבר

עידכון קל (ולכן ה - DOUBLE POST - עימכם הסליחה).

אכן הבעיה אצלי עם קספרסקי היתה קשורה ל - SYGATE FIREWALL - ביצעתי UNINSTALL ל SYGATE ו שמתי במקומו את COMODO והחלפתי שוב מ - NOD 32 לקספרסקי. - ואז בעית החיבור לאינטרנט נפתרה.

ועשיו למשהו מוזר: עם NOD 32 היתה לי לאחרונה בעיה - עם התראות חוזרות על אפלקציה בשם AUX.YZR - שהיתה INFECTED עם AGENT NCO TROJAN.

ההודעה אמרה לי שהקובץ נמצא AUX.YZR נמצא בתקיית SYSTEM 32 - אך לאחר בדיקה בתקייה לא נמצא הקובץ וגם לא בשום מקום אחר במחשב.

בנוסף NOD סירב למחוק או לעשות כל פעולה על הקובץ הנ"ל בטענה שהוא LOCKED.

לאחר הסרת NOD 32 והתקנת קספרסקי - בצעתי סריקה מעמיקה של כל הכונן - אין שום הודעה דומה.

בדיקה של אפליקציות רצות(TASK MANAGER), אפלקציות המחוברות לאינטרנט (דרך ה FIREWALL) ואפלקציות ON START UP - לא הראו שום דבר חריג.

האם לדעתכם יש מקום לדאגה?

פורסם

הקובץ שלך כנראה מסוג קבצי המערכת המוסתרים. עשה ביטול ל"הסתר קבצי מערכת " ב

TOOLS FOLDER OPTIONS

פורסם
  • מחבר

ניסיתי זאת (כבר בשלב החיפוש הראשוני) - הקובץ עדיין לא נמצא בשום מקום. :nixweiss:

פורסם

תלך על השכל הישר - פשוט תמצא דרך להתקין את הפלוץ ותמצא אותו שוב.

פורסם
  • מחבר

מדהים!

לאחר שקספרסקי בכלל לא זיהה את ה- TROJAN חזרתי לNOD 32 שלא הפסיק להתריא אך בו זמנית לא יכל להסיר את הTROJAN.

מדהים איך קובץ יכול להתחפר כל כך חזק שלא ניתן לראות אותו בשום מצב כולל SAFEMODE.

החלטתי לפנות לעזרה לפורום של NOD - מאחר וזאת היתה התוכנה היחידה שזיהתה את המנייאק!

לאחר עצות רבות מהם - עדיין לא הצלחתי להסיר את המנייאק שהפיל את עצמו לפני כל אפליקציה בצורה סמויה.

לבסוף אחד מהם הציע לע לנסות את התוכנה הבאה:

http://swandog46.geekstogo.com/avengernotes.htm

תוכנה קטנה (לא אנטי - וירוס) לצורך הסרת הקובץ הסורר.

לכל המעוניין ללינק המקורי בפרום של NOD:

http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=150615

מסקנות מכל הסיפור:

1. אני חוזר ל NOD 32 - אשר בהחלט ביצע עבודתו נאמנה (למרות ממשק משתמש מאפן - התוכנה פשוט יותר טובה מקספרסקי לדעתי)

2. ישנם וירוסים\טרוגנים שכבר לא ניתן להסיר עם התוכנות הללו - ואז הפתרון בשבילי היה ה - AVENGER.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים