פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אני לא מתכוון להוריד אותו, במילא הוא לא שווה כלום במצב single player, אני מתכוון לקנות אותו.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אל תקנואל תכניסו כסף ל-EA החארות האלה שהפכו את סידרת BF מאחד משחקי הרשת היותר טובים לחרא שלא שווה לשחק בו. את BF2 הם הרסו לנו עם פאטצ'ים שהופכים את המשחק ל-Noob Freindly ולא יותר מזה, ו-BF2142 פשוט מסריח מהרגע הראשון שהם הכריזו עליו.אל תתנו להם כוח!
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אל תקנואל תכניסו כסף ל-EA החארות האלה שהפכו את סידרת BF מאחד משחקי הרשת היותר טובים לחרא שלא שווה לשחק בו. את BF2 הם הרסו לנו עם פאטצ'ים שהופכים את המשחק ל-Noob Freindly ולא יותר מזה, ו-BF2142 פשוט מסריח מהרגע הראשון שהם הכריזו עליו.אל תתנו להם כוח!כן, זה נשמע כמו בהפגנה של מחבקי עצים, אבל זאת האמת :'( ואני מחזק.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אל תקנואל תכניסו כסף ל-EA החארות האלה שהפכו את סידרת BF כל סדרות המשחקים הטובות מאחד משחקי הרשת היותר טובים לחרא שלא שווה לשחק בו. את BF2 הם הרסו לנו עם פאטצ'ים שהופכים את המשחק ל-Noob Freindly ולא יותר מזה' date=' ו-BF2142 פשוט מסריח מהרגע הראשון שהם הכריזו עליו.אל תתנו להם כוח![/quote']אמת.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אחרי שהרסו את BF2 עם עידכונים מפגרים ואוקיינוס של באגים מיותריםלא רואה גם טעם בBF2142 ... ניסיתי לשחק בדמו באמת, אבל פשוט בעיה שלא הצליחה להפטר לא נתנה לי ... :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.