פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מגדל נחמד יש לך שם... סוף סוף אני רואה מישהו כמוני שלא מסדר את כל הסמלים לצד שמאל אוטומטית ובקשר למשחקים שמותקנים אצלי: Half Life 2- episode 1 FIFA 2007 Heroes 5 Company of Heroes Civilization 4 Medal of Honor: Pacific Assault Medal of Honor : Breakthrough (בשביל המולטיפלייר) Call of Duty 2 Swat 4 Roller Coaster Tycoon 3: Soaked Hoyle Board Games Jazz JackRabbit 2 ;D Worms World Party Act of War Risk 2 ER FlatOut 2
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים ברוב אני בכלל לא משחק, הם סתם על המחשב אבל עדיין... [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מישהו פה אוהב מרוצים.... ותגיד, ה-Dolphin GC זה אמולטור לגיים-קיוב? כן, אבל זה לא אימולטור טוב במיוחד, או שהוא לא מסתדר עם רק ג'יגה זכרון.. בזמנו היה לי אימג' של זלדה(לא זוכר איזה) ובפרטים של האימולטור היה כתוב שמומלץ כרטיס מסדרת FX ומעלה, וזה עדיין קירטע לי על ה7900GT ובינתיים למירוצים אני עם מקלדת, כנראה שייקנו לי הגה לבר מצווה ><
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים Half LifeHalf Life 2Call of Duty 2Company of HeroesFEAR COMBATCounterStrike - SourceRollerCoaster Tycoon ;D בשביל אחותיThe Simpsons - Hit & Run משחק מעולה - גם בשביל אחותי
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים באותו עניין.. האם יש איזשהו אימולטור טוב ל- GC.. שיריץ רק את השמות הגדולים (Metroid Prime, Zelda, Resident Evil, Mario...)
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים CSSDiablo IIdiablo -lodfear combathl2hl2 deathmatchhl2:ep1preypop t2tred alert 2BF 2142 demoועם זה נחשב taki חחחחובקרוב halo חברים רוצים שאני יחזור לשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.