פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים כפי שהבנתי משחקים לא מנצלים את הליבה הכפולה... אז מה כן מנצל אותה? לאיזה מטרות עדיף לי לקנות את המעבד הזה ואיזה לא? אם ברצוני לקנות מחשב למשחקים לאיזה מעבד אתם ממליצם?ובאיזה מחרים? תודה רבה לעוזרים
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר תודה רבה אז בעיקרון לא משתלם לקנות את המעבד הזה למשחקי מחשב איזה מעבד אתה\אתם ממליצים? שאלה נוספת: יש לי מעבד intel 3.2 GHZ האם הוא מתאים למשחקי מחשב חזקים? או שאני צריך חדש?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מהו התקציב? (תביא מפרט מלא) אתה יכול להסתדר גם אם המעבד הנוכחי... כי כיום המשחקים לא משתמשים ב DUEL-CORE
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים כן....אבל לא משנה תעשה:MY COMPUTER<VIEW SYSTEM INFOMATION<תכתוב מש הרשום לך שם.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים INTLE CONROE אתה מדבר שטויות,קיימים כיום הרבה משחקים שמשתמשים בריבוי נימים,למשל QUAKE 4 לאחר פאץ' אחרון ועוד כמה שנאי כרגע לא ממש זוכר..אבל בכל זאת, אי אפשר להגיד שלא קיים אפילו משחק אחד שלא משתמש בריבוי נימים,גם כן, השוק כרגע במעבר לריבוי נימים ככה שזה משתלם לקנות מעבד כפול ליבה וכמעט כבר הכרחי לתקציב של 4000+ ש"ח.גם כן תלוי איזה סדרה של מעבדים, נגיד ה C2D שבנתיים הם רק ליבה כפולה מיועדים למשחקים,גם כן ה PD אבל בהרבה יותר חלשים מה C2D.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים לא ידעתי שיש ........ :-\ בכל מקרה הוא יכול להסתדר גם אם המעבד הנוכחי... לא יהיה הבדל מורגש..
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים לא ידעתי שיש ........ :-\ בכל מקרה הוא יכול להסתדר גם אם המעבד הנוכחי... לא יהיה הבדל מורגש.. אתה טועה, יש לו מעבד מהסדרה הישנה, תשווה אותו נגיד ל E6600 ב OBLIVION ותרגיש הבדל.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר כן....אבל לא משנה תעשה:MY COMPUTER<VIEW SYSTEM INFOMATION<תכתוב מש הרשום לך שם.פרטיום 43.2 גיגה הרצ'512 RAMאת הפרטים האלה אני יודע אבל אני מדבר על פרטים רחבים יותר....כמו איזה סוג של זיכרון וכרטיס מסך וכאלה...אההה וכרטיס מסך:RADON 9600 AGP8 256 RAM
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אבל הלוח שלו לא תומך ב CONORE :lol: :nutty: בסדר אמרתי שישדרג? :-\ ואיך אתה יודע מה הלוח שלו? :\ ו vincecarter, לך לגוגל ותרשום "Everst Home Edition" תוריד תתקין, תכנס לפרטים של לוח האם ותביא תמונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.