פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים הייאני רוצה לאחד חלק מהפרטישנים שלי כי חילקתי אותם בצורה דיי מטומטמת, ההארד דיסק - 120 ג'יגהפרטישנים: 28 ג'יגה, 58, 25, ב-60 יש 18 פנוי ב-28 2 פנוי וב-25 6 פנויאני חושב שאני יאחד את שלושתם כבר ויעשה את זה כונן אחד גדול להורדות, סרטים, סדרות, משחקים ומוזיקה ויש לי עוד הארד דיסק של 80 של פרטישן של וינדווס ותוכנות ועוד קצת מדיה למקרה שב-120 נגמר המקוםבכל מקרה לאחד את זה ככה יש סיכון כלשהוא לאיבוד מידע או יותר גרוע פגיעה בהארד דיסק ?אם אני ירוקן את אחד הפרטישנים ואז יאחד איכשהוא אז אין סיכון כלשהוא ?(ולא אין מצב שאני מפרמט עכשיו הכל, יש לי 37 ג'יגה פנוי ב-80 ג'יגה לכן שאלתי את השאלה האחרונה כי היא רלוונטית)תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים תמיד קיים סיכוי לאיבוד מידע ולכן מומלץ לגבות את מה שחשובאין סיכון לפגיעה פיזית בהארד דיסק
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר תמיד קיים סיכוי לאיבוד מידע ולכן מומלץ לגבות את מה שחשובאין סיכון לפגיעה פיזית בהארד דיסקרגע גם אם אני מפרמט נניח את ה-28 ג'יגה ומוסיף אותם ל-60, הסיכון קיים גם בנוגע למידע שנמצא על ה-60 ?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר הסיכון קיים אבל הוא קטן אוקי לחלק הביצועי: איך ואיפה מומלץ לבצע את זה? תודה רבה על התשובות
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים ישנן מספר תוכנות שיכולות לעשות את זהאני אישית ממליץ על ACRONIS DISK DIRECTORhttp://www.acronis.com/homecomputing/products/diskdirector/
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר שוב תודה, באתי לשאול שאלות אחרונות רק לוודא שהכל טוב-כדאי לפרמט את הפרטישן שאותו אני מאחד עם ה-60 לפני שאני מאחד או שאין טעם ? אם כדאי, אין בעיה עם פרמוט מהוינדווס עצמו ?ב-Acronis לעשות Copy Partition? זה כמו מרג' ב-PM ?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אני חושב שגם בACRONIS זה נקרא MERGEפשוט אני עם ויסטה כרגע והיא לא מוכנה לעבוד עם התוכנה :-\
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אם פעולת איחוד המחיצות תפסק באמצע מאיזושהי סיבה (הפסקת חשמל והמחשב לא מחובר לאל פסק) יש סיכון גדול של אובדן מידע.. אז מומלץ להיזהר
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר אני חושב שגם בACRONIS זה נקרא MERGEפשוט אני עם ויסטה כרגע והיא לא מוכנה לעבוד עם התוכנה :-\אוקי מצאתי את המרג'אמ ללחוץ על הגדול ולעשות מרג' לקטן או הפוך ? (הקטן כרגע ריק לחלוטין אבל בלי פורמט..)ומומלץ בסייפ מוד לעשות את המרג' כן ?מצטער על ריבוי השאלות המטומטמות פשוט זה דבר שיש בו סיכון ואני רוצה שהכל יתנהל כמו שצריך :[
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אין צורך לעשות את זה במצב בטוחגם ככה התוכנה כנראה תעשה RESTART ותעשה את הפעולות לפני שWINDOWS עולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.