פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים לא, אין לי כונן דיסקטים, ככה שאין סיבה שאני ישתמש, בשביל זה קיים הדיסק און קי והcd-rw
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים לפני שנה קניתי מחשב עם כונן דיסקטים אבל הוצאתי אותו כי לא השתמשתי בו אפילו פעם אחת.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים יש לי בארון מלא חתיכות של כונני FLOOPY.. אין לי מה לעשות עם הדבר הישן מיושן הזה!תודה לאל ותודה למי שהמציא את הדיסק און קי
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים רק לעדכוני ביוס והרצות של memtest86+. שגם את זה אפשר לעשות בלי היום..(לי אישית יש מותקן..לא מפריע לכלום)..
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים לי במחשב הישן שהוא קיים 4 שניםאז יש פלופיאולי השתמשתי בו בשנה הראשונה 5 פעמים ומאז כלוםולפני שנה וחצי הוא התקלקל לי מרוב האבק שנכנס לתוכוחחחחחחכמה אבק היה שםאבל זה לא משנה אני בכלל לא משתמש בזהגם בחדש קניתי בלי
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים רק לעדכוני ביוס כנ"לשגם את זה אפשר לעשות בלי היום..(לי אישית יש מותקן..לא מפריע לכלום)..בDS4 אי אפשר, גם לא בINFINITY 975X G.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים יש לי מחשב ישן(שנתיים),אולי בגלל זה יש לי פלופי.אבל תתפלאו יש לו שימוש אפילו כיום(אמנם לא לי).אמא שלי מדי פעם מכניסה לשם דיסקט(פעם בחודשיים),ונראה לי שיש בתי ספר שאומרים לילדים להביא דיסקט לשיעור ;D.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.