עבור לתוכן

התוצאה הכי גבוהה ב 3DMARK05 עם FX5200

Featured Replies

פורסם

אני סתם נתתי דוגמא שvmod זה לא כזה מסוכן כמו שאנשים חושבים.

וכשהכרטיס מגיע לטמפ' המקסימלית שהוא יכול הליבה מתחבה אוטומטית והמחשב עושה ריסט אז זה לא ישרוף אותו 100 % אם מישהו ממש יסחך עם vmod.

פורסם
link=topic=211717.msg1859257#msg1859257 date=1160911873]

שיבוא לקחת את ה5500 שלי בעד מסטיק

איפה אתה גר ואיזה מסטיק אתה אוהב ? :lol:

פורסם

:lol: :lol:

אתה צילמת ? זה אצלך ?

פורסם
  • מחבר

andrey12341 יש לך אולי מדריך לVMODE ?

עריכה-נושא הקירור אצלי די טוב נראה לי...יש לי מאוורר ששמתי על הצלעות קירור......גם ליזכרונות קמבנתי איזה צלעות קטנות כאלה..רק שהבעיה שזה עדין וזה עלול ליפול כל שניה כי זאת משחה ולא דבק.....

פורסם

אציל הכרטיס הוא soltek Geforce 5200fx 128bit , יש לו קירור פסיבי, וחיברתי לו מאוורר...

בעזרת COOLBITS, נו זאת התוכנת OC שנכנסת לדרייבר של הכרטיס מסך, הגעתי ל 250@400 ו 300@500, התבססתי על ה TEST שיש בתוכנה ואז היא אומרת אם אפשר להשאיר את המהירות הזאת או לא... הכי רחוק שהיא נתנה לי זה אלו... אבל כשנגעתי בGPU, במעבד הכרטיס, הוא לא היה חם בכלל...

אני שוקל להעלות עוד קצת את התדרים ולדחוף אותו עד הסוף עד שאני יראה ארטיפקטים! =) והכרטיס איהיה חם... :bash:

מה דעתכם? שווה?

פורסם

אציל הכרטיס הוא soltek Geforce 5200fx 128bit , יש לו קירור פסיבי, וחיברתי לו מאוורר...

בעזרת COOLBITS, נו זאת התוכנת OC שנכנסת לדרייבר של הכרטיס מסך, הגעתי ל 250@400 ו 300@500, התבססתי על ה TEST שיש בתוכנה ואז היא אומרת אם אפשר להשאיר את המהירות הזאת או לא... הכי רחוק שהיא נתנה לי זה אלו... אבל כשנגעתי בGPU, במעבד הכרטיס, הוא לא היה חם בכלל...

אני שוקל להעלות עוד קצת את התדרים ולדחוף אותו עד הסוף עד שאני יראה ארטיפקטים! =) והכרטיס איהיה חם... :bash:

מה דעתכם? שווה?

לך על זה אבל תבדוק שבאמת אין ארטיפקטים כי התוכנה שבודקת אתה בטח בודק שהליבה לא במאמץ אז ככה כמעט כל מהירות שעון שתשים היא תבדוק ותגיד בסדר תנסה מיד אחרי 3גMARK לעלות את התדרים ותראה..

פורסם

לבחור עם ה5200 תחפש מדריך בגוגל זה מה שאני עשיתי רק כהקדמה לvmod אתה תצטרך כונן דיסקטים.

פורסם

קודם כל, בילבלתי, לא הגעתי ל 250@400 ו 300@500, אלא הגעתי ל 250\400@300\500

ליתר דיוק:

מעבד 250@315

זיכרונות 400@492

שזה בערך 25% שיפור, עוד מעט אני מוסיף קירור...

מלבד זאת, גיליתי שהתוכנה זאת לא נותנת לי להפעיל תדרים בלי שהיא תבדוק אותם קודם, ואלו התדרים שהגעתי אליהם הם המקסימליים שהתוכנה מאשרת, אפילו שה GPU לא חם בכלל! :nixweiss:

אולי לעבור לתוכנה אחרת? המלצות? או אולי עדיף להקשיב לתוכנה הזאת? **התוכנה שאני משתמש בה היא COOLBITS, נו זאת שפותחת את הגדרות הOC בדרייבר הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

בהתחלה גם אני השתמשתי בCOLBITS אבל אז עברתי לRIVA TUNER יש בה פשוט יותר אפשרויות.....בכל מיקרה גם לי הCOLLBITS(שד"א COLLBITS מגיע גם ככה עם הRIVA TUNER) והוא גם לי הוא שם ליבה מ 250 לגם כן 315~ (לא זוכר בדיוק) ולזכרונות 332 ל 456.....אבל אחרי כמה זמן הכטיס התחיל לעשות בעיות -פתאום המסך התחיל להבהב מידי פעם כאילו הוא מחליף כל דקה רזולוציות ואחרי הרבה זמן הוא גם היה לפעמים עושה רסטרטים

בגלל זה הכי טוב לעשות ידני ...זה שהכרטיס שלך לא רותח זה לא אומר שהכרטיס יעמוד בזה....גם אצלי הוא לא היה כזה חם.. :nixweiss:

בכל מיקרה בהצלחה

פורסם

אני שונא בטירוף את ריבה טיונר הוא נותן לכרטיס שלי מ300 רק עד 450 (לא הגבלה זה פשוט מה שהוא נותן וזה דפוק..ובמיוחד מעצבן) עברתי לקולביטס נתן לי עד 600 וכרגע אני על 550

ודרך אגב מצאתי תוכנה אפילו יותר טובה ATITOOL

למרות שאין לי ATI הגרסא החדשה תומכת בכרטיסים של נוידיה והיא ממש טובה

אתה יכול לעשות בדיקת ארטיפקטים ובוא בזמן לעלות תדרים ככה אתה מחכה עד שהליבה תתחמם עד הכי חם שהיא יכולה ואז פשוט לעלות לאט לאט.. פשוט כיף! אתה לא צריך לבדוק כל שניה ב3DMARK אם המחשב עובד..

פורסם
  • מחבר

חחחחחח אותי עדין התוכנות לא הגבילו אותי אלא הכרטיס :lol: :lol: :lol:

פורסם

אף פעם לא עשיתי בדיקות עם 3DMARK... התקנתי, ועשיתי בדיקה... את הבדיקה הראשונה עברתי, נו זה עם המחסן והיריות, ואז אני חושב היה אמור להתחיל המבחן השני אבל הוא לא עלה והמחשב עשה RESTART... :nixweiss:

אצלי Pentium III 800@1000

512MB SDRAM

Geforce FX 5200 --> 250\400@315\492

למעבד עשיתי בדיקות PRIME95, והכל היה יציב 100%!

כל הטמפ מעולות, המעבד ב 40 מעלות...

נגעתי בכרטיס מסך, **הוספתי לו מאוורר בנוסף לצלעות סטוק שלו**, הכרטיס בכלל לא חם!!!! כ 36 מעלות אני מנחש...

אז למה אני לא עובר את המבחן השני? מה זה אומר? מה לעשות? :nixweiss: :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים