עבור לתוכן

התוצאה הכי גבוהה ב 3DMARK05 עם FX5200

Featured Replies

פורסם

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=6645295

תסתכלו בהשוואות ....

יש לי FX 5200 128 64 BIT ועשיתי לו אוברקלוק

250@319 ליבה

332@456 זיכרון

אומנם ציון עלוב.....אבל לפחות הכי טוב ל FX5200 נראה לי.....

:lol:

עריכה-מקווה שזה שיך לפה ולא לתצוגה וגרפיקה

פורסם
  • מחבר

חחח...אני יודע שהרבה לא ניסו להגיע עם הכרטיס הזה לתוצאות...אבל אם למישהו יש דרך לעזור לי לעבור את המהירויות האלה זה יהיה נחמד....כי זה הכי גבוהה שהגעתי ........

פורסם

יש לי גם FX5200 128MB 64BIT

בסטוק ללא OC הוצאתי במארק05 : 242 נקודות.

הכרטיס עם קירור פסיבי.

בקרוב אני אעשה לו OC וננסה לשבור את השיא שלך ;)

פורסם

חח שמישהו יעשה לו vmod חחח אם מישהו רוצה יש לי fx5500 וfx 5700VE שהוא ocer מדהים..

פורסם
link=topic=211717.msg1856983#msg1856983 date=1160831365]

חח שמישהו יעשה לו vmod חחח אם מישהו רוצה יש לי fx5500 וfx 5700VE שהוא ocer מדהים..

תוכל להסביר לי איך עושים VMOD אחי?

פורסם
  • מחבר

גם אני רוצה לעשות VMODE אם למישהו יש מדריך בעיברית או הסבר מפורט איך לעשות את זה ...זה יהיה נחמד :jump: ;D

עריכה -לJOHNY WALER לי יש מעבד 1600 AMD נראה לי שזה גם משפיע קצת .....ואני חושב שבסטוק הגעתי ל 254...אבל עכשיו הורדתי את המהירויות ל438 ו315 כי משום מה המחשב עשה רסטרטים...

פורסם

לאח שלי יש כזה ואפשר להגיע לליבה עם vmod וקירור טוב ל400 וקצת יותר.

פורסם
  • מחבר

אז למישהו יש מדריך ל VMODE?......והשאלה האם זה בטוח לעשות VMODE ??....או שאין דרך חזרה.. :s05:.....(למרות שאם יהיה לי מדריך בעברית אני ינסה :smile1:)

פורסם

היה לי 5700LE (מוחלש) שזה בכללי בדיוק כמו הכרטיס שלך רק 128BIT ויש לו חיבור לDVI

אני זוכר שהתלהבתי שהוצאתי 705!! (כמובן אחרי אוברקלוק הקלוקים די דומים לשלך רק שהעלתי לליבה 500 וזכרונות 450)

עכשיו עם 6600 רגיל אני עושה בערך 3000(שזה גם אחלה תוצאה)

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח..סבבה.... :xyxthumbs:......אבל הקטע שאני לא מתכוון להחליף כרטיס מסך (אני בצבא כרגע אבל היו לי כמה ג' וימשיכו להיות חחחח)בגלל זה אני רוצה להגיע הכי רחוק עם הכרטיס.....לא שווה כרגע להשקיע במחשב...

ככה שאם למישהו יש מדריך אני ישמח(בעיברית) :xyxthumbs::jump::smile1:

פורסם

חחחחחחח..סבבה.... :xyxthumbs:......אבל הקטע שאני לא מתכוון להחליף כרטיס מסך (אני בצבא כרגע אבל היו לי כמה ג' וימשיכו להיות חחחח)בגלל זה אני רוצה להגיע הכי רחוק עם הכרטיס.....לא שווה כרגע להשקיע במחשב...

ככה שאם למישהו יש מדריך אני ישמח(בעיברית) :xyxthumbs::jump::smile1:

הדרך הכי זולה לעשות אוברקלוק(כאילו קירור בשביל האוברקלוק) זה לקנות מאוורר 40 מ"מ ולהבריג אותו על הגוף קירור(כמובן אם הגוף קירור גדול יותר אז מאוורר הכי גדול שאפשר אצלי למשל זה 60מ"מ) זה מאוד יעיל וזול זה הוריד לי בערך 4 מעלות מהכרטיס.. ואם בא לך עוד קצת למתוח את הכרטיס תקנה בלוקים לקירור הזכרון ב40 שקל אני הזמנתי מנועה מחשבים לכרטיס שלי אמור להגיע השבוע ואז אני יראה תוצאות אוברקלוק..

אה ןלגבי וולט מוד לא יודע אם כדאי לך..אני מעדיף שלא למה שמע יש סיכוי שתצא בלי כרטיס מסך..

פורסם

שיבוא לקחת את ה5500 שלי בעד מסטיק

פורסם

ברור שיש סיכון בvmod אבל אם תעלה קצת את המתחים זה לא ידפוק שום דבר - אלא רק יתן לך עוד oc לליבה(מנסיון אני העלתי את ה6800le שלי מ1.1 ל1.5 עם קירור סטוק)

פורסם

טוב שלא אמרתה אוטו גלידה מול אנזו :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים