עבור לתוכן

מה אתם חושבים על Devil May Cry 3 ל-PC

Featured Replies

פורסם

הנושא של התרד כתוב בכותרת.

אני דיי אוהב משחקים של חרבות ואקרובטיקה מגניבה כזאת (לדוגמה הנסיך הפרסי) ושמעתי שזה משחק בסיגנון שלו. האומנם?

פורסם

זה כן משחק בסגנון שלו, אבל עשו אותו גרוע לPC.

רק גרסת הPS2 (אגב, משחק מעולה, אין מה להגיד).

פורסם

משחק נחמד אבל לא טוב כמו הנסיך הפרסי ולא מתקרב בגראפיקה אליו.

אני משחק בו עכשיו והוא סביר.

פורסם
  • מחבר

ויש סצנות וידאו מגניבות כאלה או גלריות שצריך לפתוח (בונוסים יפים)?

פורסם

כן יש בו.

ואחרי שאתה מתרגל לשליטה במחשב [והשליטה היא קלה מאוד,ומאוד אינטואטיבית אחרי שאתה מתרגל!אני משחק בגירסאת המחשב יותר טוב ממה שחבר שלי משחק בגירסאת הPS2] המשחק ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש טוב.

סיימתי אותו כבר 4 פעמים,ועדיין לא נמאס :-X [כי כל פעם נפתחים מצבי קושי חדשים,ויש מלא סגנונות לחימה שונים להתנסות בהם,אז הREPLAY VALUE ממש גבוה]

תחשוב על הנסיך הפרסי באקסטזות,עם אלפי קומבואים,נלחם בהמון אויבים בו-זמנית,משתמש בנוסף לכלי נשק קרים [חרבות,נונצ'קוס ועוד] גם ברובים [אקדחים,שוטגאן,משגרי טילים וכו'] ועם חוש הומור מצוין.

בקיצור-משחק חבל"ז...עדיף על הPS2,אבל אם יש לך סבלנות-אז גם גירסאת המחשב היא אלטרנטיבה טובה.

משחק נחמד אבל לא טוב כמו הנסיך הפרסי ולא מתקרב בגראפיקה אליו.

אני משחק בו עכשיו והוא סביר.

:lol: :lol: :lol: :lol:

רואים שלא סיימת את המשחק

גם אני חשבתי ככה בהתחלה,אבל אחרי שאתה מתקדם,נכנס לעלילה,ומפתח את הדמות ומחזק אותה-אתה מגיע למסקנה די מהר שהנסיך הפרסי [גם חולות הזמן,גם הלוחם שבפנים,וגם THE TWO THRONES] לא מתקרב ולו בטיפה לרמה המדהימה של DMC3....הנסיך הפרסי הוא משחק,איך נאמר במילה ממצה,"עלוב" בהשוואה לדביל מאי קריי3....ועוד אני אומר את זה-בן אדם שהעריץ את סדרת POP באופן עיוור עד שראיתי את DMC3...שבהתחלה שנאתי אותו.

פורסם

זה כן משחק בסגנון שלו, אבל עשו אותו גרוע לPC.

רק גרסת הPS2 (אגב, משחק מעולה, אין מה להגיד).

ללא ספק שיחקתי בוא בPS2 אז שהוא היה חדש וזה היה בין המשחקים היחידים שהצליחו למשוך אותי אז המשחק ממש מגנט אותי למסך..ללא ספק אם אתה אוהב את הסגנון של חרבות כזה אתה תהנה ממנו

פורסם

סיימתי אותו כבר 4 פעמים,ועדיין לא נמאס :-X [כי כל פעם נפתחים מצבי קושי חדשים,ויש מלא סגנונות לחימה שונים להתנסות בהם,אז הREPLAY VALUE ממש גבוה]

תחשוב על הנסיך הפרסי באקסטזות,עם אלפי קומבואים,נלחם בהמון אויבים בו-זמנית,משתמש בנוסף לכלי נשק קרים [חרבות,נונצ'קוס ועוד] גם ברובים [אקדחים,שוטגאן,משגרי טילים וכו'] ועם חוש הומור מצוין.

זה נשמע לי מאוד כמו ONI

http://www.gamespot.com/pc/action/oni/index.html?q=oni

זה אותו סגנון?

אהבתי מאוד את ONI ואשמח לשחק במשהו דומה.

פורסם

פורט גרוע מאוד ...

פורסם

זה נשמע לי מאוד כמו ONI

http://www.gamespot.com/pc/action/oni/index.html?q=oni

זה אותו סגנון?

אהבתי מאוד את ONI ואשמח לשחק במשהו דומה.

לא דומה לONI

עריכה: קצת תמונות להתרשמות כללית-

93001420060106screen013kn1.jpg

93001420060124screen002fh2.jpg

93001420060124screen003jw7.jpg

93001420060124screen008zh8.jpg

93001420060124screen012ki6.jpg

פורסם
  • מחבר

מה זה האיכות הזאת?! למה התמונה כל כך מכוערת. מה בגלל חוסר שימוש ב-AA או רבולוציה נמוכה או שפשוט הגרפיקה חרה.

תגידו לי אם אני לא טועה למשחק מהסוג הזה בדרך כלל יש מנוע לא פשוט ה-7600GS שלי יוכל להפעיל אותו על הגדרות בינוניות/גבוהות על פריימים סבירים/מתקבלים עם הזיכרון הפנימי שלי (DDR2 1GB 667Mhz 5-5-5-12 CL5 CROSIAR)?

פורסם

גרסת המחשב לא טובה:שליטה נוראית וגרפיקה סבירה מינוס.

מי שהשווה את זה לנסיך הפרסי שיתבייש.

פורסם

בעיקרון המשחק הזה מזכיר לי את god of war קצת יותר מ-POP אבל המשחק הזה פשוט יפהפה, אני סיימתי אותו 3 פעמים פעם כדנטה הרגיל פעם כדנטה בלי חולצה(אני יודע, אבל הגוף שלו פשוט מדליק, הרי לא סתם הוא חצי שד) ופעם כוורג'יל ואחי המשחק פשוט יפהפה באמת הוא משלב לחימה פשוטה ומדממת עם מבוכים ועוד פאזלים כאלו שפשוט הראש שלך מתפוצץ, והבוסים פשוט מדליקים ביותר כשתגיע לבוס של הסוס והכרכרה והשד ההוא שנותן לך את המגפיים אז תוכל כבר לראות איזה יופי המשחק נמשך עד לסוף הקליימקטי.

ובכלל השליטה מעולה ברגע שמתרגלים ומתרגלים די מהר במשחק, גרפיקה סבירה פלוס לפי דעתי, והעלילה מאוד חכמה.

אם אני אצטרך להמליץ על משחק מהסוג הזה למחשב אז זה יהיה בוודאות Devil May Cry 3 וכמובן רק בסוף תדעו למה השם הזה מתייחס.

פורסם

wow מה זה התמונות האלה? :-X

אני לא יודע איך זה לPC אבל לPS2 הגרפיקה נראית בהרבה יותר טוב (ואני יודע שעל טלוויזיה הכל נראה יותר טוב).

לא סתם הוא קיבל 9 בגרפיקה בגיימספוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים