עבור לתוכן

עריכת ווידאו ורק, מפרט לא כולל מסך ושאר ציוד היקפי ב850$, זקוק לעזרתכם (-:

Featured Replies

פורסם

שלום כולם!

אז ככה אני בונה מפרט לחבר לעריכת ווידאו בלבד, שום OC, שום משחקים, רק עריכת ווידאו.

חשבתי על המפרט הזה:

conroe e6600,

2gb value memory (2*1gb pqi 667mhz=220$)

intel dg965ss

2*250gb (samsung spinpoint sp2504c)

זהו בגדול... צורב ופלופי וכאלו זה בקטנה (אלא אם כן יש התנגדות לפלופי ג'נרי וnec7170A)

תודה לכולם,

naorai

פורסם

מה לגבי מארז וספק כוח?

לגבי לוח האם - הייתי מעדיף במחיר שלו איזה ג'יגהבייט שמבוסס על 965. מאיזה חנות אתה קונה וכמה הלוח הזה עולה בה?

לגבי הדיסקים הקשיחים, הייתי חושב על הוספת דיסק של 80GB, ולעשות RAID משני ה250.

פורסם
  • מחבר

ספק ומארז- אני פתוח להצעות. זה באמת תחום שאני לא מתמצא בו בשיט :) - יש בערך 80$ למטרה הזאת, אני קמצן מדי?

אני אהבתי את הלוח, איזה לוח אפשר להשיג ב100$ עם כרטיס מסך? חוץ מזה, הלוח הזה מאוד יציב ואין לי עצבים להתחיל להסתבך עם תאימות לזיכרון של הDS3, כן גם אני קראתי על הF7 בANAD TECH ואני עדיין לא אוהב אותו ;D

דיסקים קשיחים, בגדול אתה צודק, אבל זה משהו שאפשר לשדרג בקלות, והקטע עם עריכת ווידאו הוא שאני מוגבל מעבד ואולי זיכרון, לא מהירות של הארד דיסק. בגלל זה, עבורי ההפרש של המהירות בין רייד ללא רייד הוא איפושהו בין זניח ללא קיים, והוויתו על אמינות בRAID0 פשוט לא שווה את זה.

פורסם

לגבי ספק ומארז - אתה לא קמצן מידי, אבל לא נדיב במיוחד :P

תגיד לי מאיזה חנות אתה קונה ונארגן משהו בטווח הזה (אולי נקפוץ ל100$ :D)

לגבי לוח, יש את ה-965G-DS3 של ג'יגהבייט, לוח נחמד.

לגבי הדיסקים הקשיחים - בסופו של דבר RAID משפר מהירויות קריאה בעיקר. אבל RAID 1 (שהוא mirroring) יכול להיות נהדר לגיבויים, ואני חושב שדיסק של 80 עם שניים של 250 יהיו יותר אפקטיביים מאשר רק שניים של 250.

פורסם
  • מחבר

ה300W יסחוב את המערכת כמו שצריך? זה HEC לא אל... :nixweiss:

בקשר למארז והספק- לא אכפת לי ממארז מכוער. באמת שזה מחשב לעבודה ולא למשחקים. חשוב לי ספק יציב עם מרווח בטחון, אולי 450W, אם חייב עוד כסף תגידו כמה צריך להוסיף (-; אני באמת לא מתמצא בין סוגי ספקים ומארזים :s07: :s07: :s07:

אף פעם לא השתמשתי ברייד, אז בבקשה לקטול בעדינות אם אני אומר שטויות. אבל אם אני מבין נכון

RAID0- של 250*2 שווה לנפח כולל של 500GB, מהירות משופרת אבל אמינות ירודה.

RAID1- של 250*2 שווה לנפח כולל של 250GB, אותה מהירות אבל יש כונן אחד לגיבוי במקרה והשני נופל.

האופציה השנייה פראנואידית מדיי ובזבזנית, הדברים הבאמת חשובים יהיו מגובים, והאופציה הראשונה נראית מיותרת מהסיבות שכבר ציינתי. :yelclap:

naorai

נ.ב- בקשר לDS3G, אני לא אוהב את הלוח בגלל בעיות של אי תאימות עם זיכרונות מסויומים, הוא עולה יותר (לא בהרבה) והלוחות של אינטל הוציאו לעצמם מוניטין של יציבות, אלא אם כן יש סיבה שאני לא רואה, ואז בבקשה מכם אמרו לי, אני יישאר עם האינטל.

פורסם

אתה צודק במאה אחוז לגבי הרייד...

אם לא מתאים לך אתה יכול לקחת HD כרצונך...אחד של 250...אחד של 320..תחליט אתה..

בכל מקרה יהיה מאוד כדאי באמת אם תיקח את אותו מארז עם ספק 400..יש גם בנועה..

פורסם
  • מחבר

אוקיי- אז נראה לי שנוותר על רייד, במידה ויהיה צורך נוסיף בהמשך (-;

אז המארז שהביאו לי פה, ביחד עם HEC400, נראה לי סבבה לגמרי.

בקשר לשילוש, לHD's או משהו אחר למישהו יש רעיון יותר טוב? אולי שילוב של AMD? עד כמה שאני רואה הם לא שווים הרבה בקידוד היום, אבל לפני שאני קונה אני רוצה לקבל קצת פידבק...

שאלו אותי קודם בקשר לחנות אני כנראה ייקנה מNEWEGG, כן אני יודע שאין משלוחים לארץ- אבל זה לא אמור להגיע לארץ (-:

פורסם

אתה צודק לגבי AMD...

קונרו היום עדיפים בהרבה

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז תודה לכולם!

פורסם

לגבי תאימות הזיכרון בלוח 965 של גיגה בית

עידכון ביוס אמור לפתור את זה ויש פה כמה אנשים שיוכלים להגיד לך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים