עבור לתוכן

בעיה בחיבור מודם ADSL חדש

Featured Replies

פורסם

היי

אני גר בקנדה והזמנתי חיבור דרך ספק שהו לא הכי פופולרי (כי יש בעיה של חסימת פורטים והאימיול לא עובד דרך ספקים מוכרים)

בקיצור קיבלתי מודם חיברתי אותו ככה:

כבל של טלפון מהקיר למודם

הספקת מתח

כבל מהמודם לכרטיס רשת במחשב

אני צריך לקבל נורית ADSL שתדלק והיא לא נדלקת

יצרתי קשר אם הספק אבל אין להם שירותי תמיכה אז אני נעזר בכם ליפני שאני זורק להם את המודם קיבינימט

בדקתי את השקע בקיר של הטלפון וראיתי שיש שם 4 חוטים אדום צהוב ירוק ושחור ורק 2 מחוברים, אני יודע שבשביל טלפון זה מספיק אבל מה בשביל ADSL? כל ה4 צריכים להיות מחוברים?ניסיתי אם ובלי ועדיין הנורה לא נדלקת אבל כדי להיות בטוח אני שואל.

במחשב יש לי עדיין את החיבור אינטרנט הישן (שעדיין עובד) האם זה מה שמפריע לי להתחבר?

אודה מאוד לעזרתכם.. :s07:

פורסם

גם לי מחוברים 2 חוטים בלבד.

תנסה להיכנס להגדרות של המודם.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת הגדרות של המודם? איםוא זה?

פורסם

בדרך כלל זה 10.0.0.138 בדפדפן שלך.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין בכלל על מה אתה מדבר. :nixweiss:

אני אודה לך אם תסביר את עצמך יותר ברור,תודה

פורסם

איך זה יכול להיות שאין תמיכה טכנית תגיד לי ?

מי יתמוך בך ומי יתקן לך תקלות אם לא התשתית שלך ? נשמע לי נורא מוזר העסק הזה

אני מציע שתבדוק את זה שוב (את הקטע הביזארי של "אין תמיכה"

בקשר ל UnsignedInteger, ול -10.0.0.138 , זה לא נכון - לא כל המודמים בעולם ובארץ עובדים באותה הדרך מן הסתם

ולא לכולם אותה כתובת רשת כמובן, בכל אופן, אין קשר, אולי הוא התבלבל או לא ראה שאתה מדבר על קנדה.

בכל אופן, אף אחד בארץ לא יוכל לעזור אני מניח בצורה "עיוורת" כי סה"כ זה לא עובד אותו דבר כאן ושם

אם באמת אין לך תמיכה, ואין סנכרון למודם - אין לך מה להפסיד, נסה לחבר את 2 הכבלים שלא מחוברים בשקע, מקסימום תדפוק את כל תשתית הטלפון בבית

(לא לוקח אחריות :smile1:)

ותעבור לחברה שכן תתן לך תמיכה ותשלח טכנאי או לפחות להסביר בטלפון מה יכול להיות לא בסדר

עד כמה שאני יודע, בארץ, בחיבור ADSL, צריך להיות מיקרופילטר קטן מחובר לכל השקעים של הקו בבית, על מנת לבצע הפרדה וסינון רעשים בין קו הטלפון לקו ה ADSL, אם אין - לא יהיה סנכרון או שיהיה הרבה מאוד רעש על קו ה ADSL (גלישה איטית, ניתוקים)

בד"כ אם נורת הסנכרון לא עובדת בכלל - זה אומר שאין קו בכלל, כלומר משהו לא מחובר טוב, ובמקרה שלך אולי זה קשור כמו שאמרנו, ל-2 כבלים בשקע , שאינם מחוברים, או שזאת בעיית מגעים, נסה להחליף לחלוטין את הכבל שמחבר בין השקע למודם, בכבל חדש.

בהצלחה (ותברר בדיוק את הקטע עם התמיכה... נשמע לי הזוי לגמרי, אין תמיכה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים