עבור לתוכן

בעיה עם הכרטיס החדש

Featured Replies

פורסם

היום הרכבתי את המחשב התקנתי דריוורים והכל אבל הכל זז לאט ואני לא ממש רואה שיפור במשחקים מה הבעיה? האם יש עוד משו חוץ מדיירקט X ודרייבר?

(קודם היה לי R9250 אז אני אמור להרגיש שינוי עצום)

פורסם

הסרת את ה Catalyst הקודם לפני ההתקנה של הדרייבים של nVidia? התקנת את הגירסה האחרונה של הדרייברים?

פורסם
  • מחבר

כן התקנתי את הגרסא האחרונה מהאתר של ניווידיה

2. בגלל שהחלפתי תושבת המליצו לי להתקין את הווינדוס מחדש אבל לא פירמטתי הלכתי לתיקיה בprogram files והשתמשתי בהסרה אני מניח שזה הסיר אותו

פורסם

עדיף לך לפרמט לפני שאתה עושה את זה!

פורסם
  • מחבר

טוב קיבלתי 4002 ב3Dמרק05 ואני בערך באמצע לעומת 3 מערכות דומות לשלי

פורסם

עדיף לך לפרמט לפני שאתה עושה את זה!

יותר ברור מזה לא יכול להיות

פורסם
  • מחבר

אוקי פירמטתי את המחשב אין עליו עכשיו כמעט כלום (דרייברים משחק אחד ותוכנות) עכשיו המשחק הוא משחק פלאש פשוט מאוד שאפילו עובד על OB אבל אצלי הוא לפעמים מאיט בקטעים היותר גרפיים (שגם הם לא ממש גרפיים) יכול להיות שפיספסתי משו?

פורסם

היום הרכבתי את המחשב התקנתי דריוורים והכל אבל הכל זז לאט ואני לא ממש רואה שיפור במשחקים מה הבעיה? האם יש עוד משו חוץ מדיירקט X ודרייבר?

(קודם היה לי R9250 אז אני אמור להרגיש שינוי עצום)

יש דריוורים ללוח אם שצריכים להתקין מינסיון זה משפר משמעותית תביצועים

תתקין אותם ואז תיבדוק

פורסם
  • מחבר

מותקנים כבר (אני מקווה)

פורסם

תיבדוק

יש דריוור לציפ שבעזרתו הביצועים עולים משמעותית אם הוא לא היה מותקן לפני

תיבדוק איזה ציפ יש לך בלוח ותתקין תדריוור שלו

פורסם

כדאי שתתקין את כל הדרייברים של הלוח אם שלך -כרטיס קול / כרטיס מסך / Chipset (תשתמש בגירסא הכי חדשה) ואח"כ תבדוק את ביצועי הכרטיס

מועבר לפורום תוכנה

פורסם
  • מחבר

הורדתי את כל מה שהיה בדף אינטרנט של הלוח אם שלי וגם את הדרייבר של הכרטיס מסך יש גם צ'יפסט באיזה אתר אחר?

פורסם

אוקי פירמטתי את המחשב אין עליו עכשיו כמעט כלום (דרייברים משחק אחד ותוכנות) עכשיו המשחק הוא משחק פלאש פשוט מאוד שאפילו עובד על OB אבל אצלי הוא לפעמים מאיט בקטעים היותר גרפיים (שגם הם לא ממש גרפיים) יכול להיות שפיספסתי משו?

לא הבנתי איך פירמטת ונשאר משהו בהארד דיסק

או שזה בכונן D?? או שאתה לא יודע מה זה פירמוט

תפרט קצת יותר

פורסם

הורדתי את כל מה שהיה בדף אינטרנט של הלוח אם שלי וגם את הדרייבר של הכרטיס מסך יש גם צ'יפסט באיזה אתר אחר?

בטח להנוידה יש תדריברים של הציפים שלה להורדה באתר שלה ואני מניח שגם לATI

הדריבר של הציפ שלי לדוגמה פה-

http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_5.10.html

(מיושן)

יש עוד חברות כמו אינטל ועוד כמה שמיצרות ציפים ככה שתיבדוק איזה דגם הציפ שעל הלוח אם שלך ונעזור לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים