פורסם 2006 באוקטובר 1318 שנים איך המפרט טוב לויסטה המפרט נראה נורמאלי ? על המאז נא לא לדבר פשוט אהבתי את העיצוב שלו ולא מעניין אותי הקירור שלו.מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Boxמחיר 1097 חנות סקאי?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E?מחיר 603 חנות גולדטופ זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZכמות 2 מחיר 550 +550 = 1100 חנות סקאי DDR2צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16מחיר 194 חנות סקאידיסק קשיח Westren Digital WD1600JSמחיר 330 חנות סקאייכרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256Mמחיר 863 חנות סקאייימארז Raidmax SAGITTA WIndow Black 2X 120mm LED No PSמחיר 355 חנות גולדטופספק כח Enermax LIBERTY 400W, ACTIVE PFC מחיר 444 חנות גולדטופ רמקול Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 מחיר 225 חנות גולדטופדיסק לצריבה Verbatim DVD-R X8 50pcs Packמחיר 100 חנות גולדטופסט מקלדת ועכבר אופטי Microsoft OEM Multimedia Keyboard+Wheel mouse optical מחיר 143כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MBמחיר 39 סקאי
פורסם 2006 באוקטובר 1318 שנים המפרט שלך 5493:היתי משנה את הספק ל HEC 400TRT למשל (260ש"ח) <-skypc ואז לוקח רמקולים 5.1 טובים: goldtop-> (501) LOGITECH X530 ואז יוצא 5585 -בול בתקציב שלך עם רמקולים הרבה יותר טובים ועדיין עם ספק טוב שיחזיק את המערכת בקלותואם אתה יכול חרוג ב 100 שקל מה שמאוד מומלץ כדי לקחת כרטיס קול נורמלי, לפחות את goldtop-> (108) Creative Sound Blaster® 5.1 הוא יחסית לרמקולים לא יוציא מהם את המקסימום , אבל מה שבטוח יהיה הרבה יותר טוב מהכרטיס המובנהעם רמקולים כמו X530 פשוט "חובה" לקחת כרטיס קול נורמלי
פורסם 2006 באוקטובר 1318 שנים ^^^כמה שזה לא נכון.בהחלט כדאי לרדת בספר כי הוא מיותר למפרט הזה ו-FSP 400THN מנועה שעולה 330 שקלים יספיק גם למערכות הרבה יותר כבדות, אבל הX530 לא כאלה רמקולים טובים ובוודאי שלא מצדיקים כרטיס קול. ואם קונים כבר כרטיס קול אז לוקחים Audigi 2 ZS שעוה החל מ-430 שלא רואה את מה שהבאת ממטר.
פורסם 2006 באוקטובר 1318 שנים כמה שזה לא נכון.בהחלט כדאי לרדת בספר כי הוא מיותר למפרט הזה ו-FSP 400THN מנועה שעולה 330 שקלים יספיק גם למערכות הרבה יותר כבדות, אבל הX530 לא כאלה רמקולים טובים ובוודאי שלא מצדיקים כרטיס קול. ואם קונים כבר כרטיס קול אז לוקחים Audigi 2 ZS שעוה החל מ-430 שלא רואה את מה שהבאת ממטר.תקרא טוב את התגובה שלי!: כתבתי :"ל HEC 400TRT למשל "( וגם כי בשתי החנויות אין את ספקי FSP)וגם הסכמת אתי שצריך לרדת בספק.אז למה אתה כותב" כמה שזה לא נכון"? נכון שהם לא " הרמקולים" .אבל הם בטוח השקעה טובה יותר מאשר אלה שהוא שםלגבי כרטיס קול נפרד, כתבתי הרי "לפחות את Creative Sound Blaster® 5.1"ברור שאם יקח כרטיס קול כמו Audigi 2 ZS אז יהיה יותר טוב, ושהוא לא רואה ממטר את SB אבל 430 זה לא 100 שקל, זה הרי כבר חריגהבכל מקרה בכל זאת עדיף לקחת את SB מאשר המובנה, אם קונים רמקולים טוביםאז שוב למה אתה כותב" כמה שזה לא נכון"?
פורסם 2006 באוקטובר 1318 שנים למה זה לא נכון? הסכמתי שצריך לרדת בספק. אבל HEC400TRT הוא ספק מיושן, שאם לא צריכים ספקים תקציבים שיגיעו בבאנדל עם המארזים אין סיבה בכלל להסתכל עליו. במחיר שלו יש FSP 350W שיותר טוב ממנו.SB לא כל כך עדיף על המובנה. זה בזבוז כסף. אם משקיעים אז לכל הפחות לוקחים אודיגי 2 ZS. אבל אם לא משקיעים, SB הוא בזבוז אטומי של כסף.מה שאתה לא מבין זה שהX530 הם רמקולים סבירים - אבל להגדיר אותם כטובים - לא הייתי מגדיר אותם ככה (אולי ביחס למחיר, אבל לא אבסולוטית).
פורסם 2006 באוקטובר 1318 שנים למה זה לא נכון? הסכמתי שצריך לרדת בספק. אבל HEC400TRT הוא ספק מיושן, שאם לא צריכים ספקים תקציבים שיגיעו בבאנדל עם המארזים אין סיבה בכלל להסתכל עליו. במחיר שלו יש FSP 350W שיותר טוב ממנו.SB לא כל כך עדיף על המובנה. זה בזבוז כסף. אם משקיעים אז לכל הפחות לוקחים אודיגי 2 ZS. אבל אם לא משקיעים, SB הוא בזבוז אטומי של כסף.מה שאתה לא מבין זה שהX530 הם רמקולים סבירים - אבל להגדיר אותם כטובים - לא הייתי מגדיר אותם ככה (אולי ביחס למחיר, אבל לא אבסולוטית).אמרתי הרי שאין את FSP בשתי החנויות שהוא קונה ושנתתי את HEC כדוגמה, אם הוא יכול לפצל את הקניה לנעה גם, אז כמובן עדיף שיקח את FSP, אני נתתי אופציה אפשרית ללא פיצוללגבי SB אתה מדבר מנסיון? אצלי אישית יש אותו ויש לי גם כמובן מובנה בלוח. אפילו עם הרמקולים שלי ( GPT עלו 150) אני מרגיש את ההבדל,שלא לדבר עם רמקולים טובים יותר משלי ודי בהרבהוזה לא בזבוז אטונמי של כסף אלא 100 שקל ,שלפי דעתי שווה את החריגה של 100 שקל"טובים" ברור שביחס למחיר וביחס לרמקולים שהוא שם במפרט שלו
פורסם 2006 באוקטובר 1318 שנים מחבר עזבו ביררתי על הכרטיס המובנה שיש בלוח שאני קונה אני נשאר איתו ועם הרמקולים שאני קונה לא מעניין אותי איכות העיקר שמיעה סבירהאם הכרטיס קול שהצעתם לי היה עושה את האיכות הייתי קונה.
פורסם 2006 באוקטובר 1318 שנים אני רק אמרתי את דעתי. זה מה שרצית בתרד בעצםחוץ מעניין הרמקולים והכרטיס קול סך הכל המפרט מעולהוכמו שכבר אמרנו הספק די מוגזם, אתה יכול לקחת ספק זול יותר את FSP . אם אתה יכול לפצל את הקניה ל נעה או פנדס.או אולי אחת החנויות שממנה אתה הרכבת יכולה להזמין אותו
פורסם 2006 באוקטובר 1318 שנים מחבר אני רק אמרתי את דעתי. זה מה שרצית בתרד בעצםחוץ מעניין הרמקולים והכרטיס קול סך הכל המפרט מעולהוכמו שכבר אמרנו הספק די מוגזם, אתה יכול לקחת ספק זול יותר, את FSP אם אתה יכול לפצל את הקניה ל נעה או פנדס.או אולי אחת החנויות שממנה אתה הרכבת יכולה להזמין אותוHEC 400TRT בסדר?
פורסם 2006 באוקטובר 1518 שנים כן מחירים מעולים, אולי תמצא פה ושם חלק קצת יותר זול אבל סך הכל מחירים מעוליםהמפרט מעולהעל 2 ג'יגה, 6300 ויסטה יעבוד מעולהאם אתה יכול כדאי לקחת250gb דיסק קשיח ( WD2500KS ) ויסטה לוקח די הרבה מקום ובכלל 250 הוא הכי משתלם זה עוד 95 שקל ל90 ג'יגה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.