עבור לתוכן

אני אוהב לצייר משתמש בלוח גרפית עם עט אלחוטי, אני מחפש

Featured Replies

פורסם

שלום

אני משתמש בלוח גרפית עם עט אלחוטי wacom. אני אוהב לצייר בתוכנה פוטושופ.

אני לא כל כך יכול להבין איך מתחילים לצייר נכון בתוכנה פוטושופ. אני מבין קצת בפוטושופ.

העניין הוא איך בוחרים קו ישר שמציירים או איך להוסיף שכבה ציור וכל מיני סוגים.

מישהו יודע איפה יש אתר מדריכים בנושא ציור גרפיקה וגם אולי אם יש האתר שרואים מדריך וידאו?

בתודה מראש

מיקי

חג שמח

פורסם

שלום

קודם כל, תקרא את ה help הרגיל של הפוטושופ. הוא מאורגן בצורה מעולה ויש בו מידע מאוד קריטי לגבי הדברים שצריך לדעת. פשוט חייבים להתחיל משם.

לגבי מדריכים - אוי, יש כ"כ הרבה, זה לא ייאמן. אני לא זוכר משהו מומלץ, אבל תקליד בגוגל photoshop tutorial ולא תאמין מה יצא לך..

ד"א, בחלק גדול מהמדריכים יוצאים מנק' הנחה שאתה מבין בדברים הבסיסיים שה help של פוטושופ מקנה לך.

בהצלחה!

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שהתכוונת לציור בלוח גרפי.. סליחה.. קיצר, העצה שלי לגבי גוגל עדיין תקפה

פורסם

פוטושופ היא לא התוכנה הכי מוצלחת בעולם לציור, אבל יש גם לא מעט טכניקות שמתאימות לה.

יש תחת elfwood אתר שנקרא FARP שמכיל הרבה tutorials לציור, גם בפוטושופ וגם בכלל.

וגם - יש קורס ציור דיגיטלי אצל אריג'נט

בדרך כלל כשמציירים לא עובדים עם קוים ישרים, אלא עובדים עם המברשת בצורה חופשית (לוקח זמן עד שמפתחים את המיומנות כדי שתצא לך הצורה שאתה רוצה).

לעבוד עם שכבות זה נורא נוח, ויש סגנונות ציור שזה מתאים להם מאוד (למשל - שכבה ל"דיו", שכבה לצבע בסיסי, שכבה או שתיים לצללים ועוד שכבה ל- highlights).

פורסם

אני אישית חושב ש painter זו תוכנה עדיפה, היא באמת בנויה ללוח גראפי והתכונות המיוחדות שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים