פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים שלום,אני בונה מחשב לחבר.הכל עדיין באוויר ולכן אני עדיין לא מעלה פוסט לפורום של מפרטי מחשב, אבל גם זה יגיע בקרוב.בינתיים אני מתעסק בזיכרונות ולוחות אם.אז ככה - אני צריך לוח אם עד 600 ש"ח שיתמוך ב E6300/E6400 (עדיין לא הוחלט), אני אישית אוהב את הצ'יפסט של Nvidiaאבל לא חובה שזה מה שיהיה.ושאלה על זכרונות, אני ככל הנראה שם במפרט זכרונות מסוג DDR-II וראיתי ש CL של חלקם גבוה מאד 4.5-5, המחשב נבנה כדילהריץ משחקים חזק, אז האם ה CL הזה משפיע באופן רציני על ביצועי המחשב?אם לא, איזה זכרון בגודל 1 ג'יגה כדאי בסכום של 400 ש"ח?
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים קודם כל לגבי הזכרונות,אתה לא "ככל הנראה תשים DDR2" אלה בטוח...זה הדבר היחידי שזה תומך בו!דבר שני...לקונרו התיזמונים לא משנים ככ הרבה...ולכן CL4 נחשב יחסית לטוב כי רובם באים דווקא עם CL5...לגבי הלוח,זה מאוד תלוי אם יבוצע OC או לא...אני אישית היתי בונה את המפרט כמו שאתה רואה לנכון ואז מעלה ומקבל הצעות והערות בבת אחת להכל ולא כל פעם קצת.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר לגבי הלוח,זה מאוד תלוי אם יבוצע OC או לא... אני אישית היתי בונה את המפרט כמו שאתה רואה לנכון ואז מעלה ומקבל הצעות והערות בבת אחת להכל ולא כל פעם קצת. צודק, אני אעלה בקרוב מפרט חלקי בפורום המתאים פה. ובקשר ל OC.. הוא לא יודע לעשות OC כמו שהוא לא יודע לבנות מפרט ולכן אני פה
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3649ותבוא כבר עם המפרט המלאה לפורום מפרטים תחסוך הרבה עבודה לאנשים פה ולך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.