עבור לתוכן

הורדת מחירי הקונרו?

Featured Replies

פורסם

האתר Guru3d מדווח על כך שמחירי הקונרו יורדים:

E6600 יעלה לנו 313 דולרים

E6700 יעלה לנו 494 דולרים

ואילו ה-X6800 יעלה לנו 924 דולרים..

http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4451

פורסם

ירידה כמעט אפסית.

פורסם

מה לגבי E6300, E6400?

פורסם

גם בלי שום קשר יש ירידה עכשיו בגלל הדולר הנמוך

פורסם
  • מחבר

ירידה כמעט אפסית.

מסכים איתך, אבל זה גם משהו.. אולי זה ידליק איזה נורה אצל החנויות בארץ, מי יודע...

בכל אופן, הX6800 במחירי שפל!

פורסם

ה6600 יעלה 313*4.2 =1314 ש"ח. תוסיפו לזה את המע"ם וכל המיסים זה לא יוצא יותר מ1700 ש"ח.

זה ירידה של 300 ש"ח.

פורסם

ה6600 יעלה 313*4.2 =1314 ש"ח. תוסיפו לזה את המע"ם וכל המיסים זה לא יוצא יותר מ1700 ש"ח.

זה ירידה של 300 ש"ח.

אני בטוח שזאת תיהיה ירידה מקס של 150 שקל בארץ... ובמיוחד שיש ביקוש כזה גדול לא ניראה לי שירידה שתמומש כמו שצריך

פורסם

זה ירידה של 300 ש"ח.

המחיר הקודם של ה-6600 היה 316$. למה נראה לך שירידה של 3$ ל-313$ תתורגם לירידה של 300 שקל בארץ?

פורסם

כשהדולר יורד אנחנו מרויחים נכון? אני לא טועה..

פורסם

ברור , על כל הדברים המיובאים נשלם פחות

פורסם

החנויות השונות לא פראיירים הם יעלו מחירים כהוגן.

פורסם

יעלו מחירים ?!

פורסם

זה היה מטומטם ... במצב של הורדת מחירי מפעל יורידו מחירים גם של כל התוצרים במפעל , בארץ או יורידו קצת (אלה שחשוב להם למכור) או ישאירו את המחיר כמו שהוא (ואת הירידה במחיר שבו הספק קונה הוא ירוויח בעצם) , בכל מקרה העלאה לא תהייה

פורסם

זה היה מטומטם ... במצב של הורדת מחירי מפעל יורידו מחירים גם של כל התוצרים במפעל , בארץ או יורידו קצת (אלה שחשוב להם למכור) או ישאירו את המחיר כמו שהוא (ואת הירידה במחיר שבו הספק קונה הוא ירוויח בעצם) , בכל מקרה העלאה לא תהייה

לא הבנתם אותי

אני לא התכוונתי שיעלו מחירים למחירים שקיימים כיום. כי זה דבילי להגיד דבר כזה.

התכוונתי שההנחה לא תורגש בגלל שהחנויות השונות שאמורות להוריד מחיר מסוים יורידו פחות ממנו ויקחו את הרווח לעצמם.

פורסם

אתה לא קונה לפי שער הדולר ביום הקנייה שלך אלא לפי שער הדולר ביום שבו קנתה היבואנית את המלאי שלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים