פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים אם כבר תעשה סקר..קצת יותר יעיל...אצלי 302 M ובחיים לא עברתי את ה-350 M...אני מאוד מקפיד על הדברים שאני מתקין על המחשב,חוסך המון פירמוטים ושטויות!עריכה:כשאתה פותח נושא חדש יש לך כפתור "נושא חדש" באותה שורה יש לך "צור סקר" או משהו בסגנון..תבחר שם
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר אם הייתי יודע איך, הייתי עושה.אופס,רק עכשיו שמתי לב על הכפתור סקר חדש יש לך 300 גיגה של תוכנות?או 300 MB ?
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים עדיף להזיז את כל תיקיות הדאתא למיקום הגיוני. אצלי תיקיית incoming של אימיול יושבת ב-My Documents/Downloads. ככה אני מסמן הכל שם, חותך, עולה תיקייה אחת למעלה, ומדביק (מזיז) בנוחות מירבית. מדי פעם אני מזיז מוסיקה מה-downloads אל תיקיית My Music.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר גם אני שם את הINCOMING וכל הDATA במקום אחר.לגבי הנקיון אכן כנראה שהגיע הזמן.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים 6G של תוכנות ו72G של משחקים (בתוך PF יש לי תקיית GAMES ששם המשחקים....)
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר תודה לכל התגובות.אם בהתחלה חשבתי שרק אצלי היא מנופחת, אז מסתבר שלא.בכל אופן בהמלצתכם עשיתי קצת נקיון והגעתי ל9.2 גיגה. ;Dפתאום יש לי מקום פנוי במחיצה של החלונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.