עבור לתוכן

Champion M520N - C2D T5600 + 1GB DDR2-667 - למישהו יש נסיון איתו?

Featured Replies

פורסם

ראיתי את המחשב הזה בסביבות ה-5600 שקל (כולל ההרחבה ל-1GB)

בעיקר איך הוא מול HP Pavilion DV5269EA (מעבד T5500 וכרטיס GeForce Go 7400, עם תוספת של שנתיים אחריות עולה 6700 שקל) ומול Dell Inspiron 6400 (מעבד T7200 וכרטיס X1400 Mobile, עם תוספת ל-1GB זכרון עולה 6800 שקל, בתשלומים בסביבות 7000)

מבדיקות של דגמים אחרים של Champion אני מבין שהם מגיעים עם שנה אחריות, למי שיודע - האם יש אפשרות להרחיב את האחריות?

הדבר הכי מושך ב-Champion הוא הגודל (12" ומשקל 1.95KG) לעומת ה-15.4" רחב של שני הדגמים האחרים

הפחות מושך זה החוסר היכרות עם המותג והכרטיס הגרפי (GMA950 המשולב)

פורסם

זאת הבעיה עם מותגים לא ידועים... במידה ואתה הולך על אחד כזה, אתה למעשה שפן נסיונות.

חברות גדולות כמו ASUS, MSI, PANASONIC, GIGABYTE, אנשים מפחדים לקנות ניידים שלהם כי הם יחסית חדשים בשוק. לאף אחד אין נסיון איתם, ואף אחד לא מכיר את השירות שלהם, אז זה בעיה, כי חוץ ממפרט של נייד, מאד חשוב לדעת מי האמא והאבא שלו.

חיפוש קצר בגוגל יראה שהדגם שלך מופיע רק בארץ, וניסיתי לחפש בגוגל את החברה CHAMPION והיא לא קיימת. זה אומר שזה מוצר מדבקה, מה שאומר שכמעט בטוח שהנייד הזה הורכב מחלקים זולים בסין, והוא לא יהיה עמיד במיוחד. אני הייתי מתרחק מנייד כזה, עד כמה שהמפרט שלו והמחיר שלו יהיה קורץ, כי יש סיכוי טוב שאתה קונה חתול בשק. אז אם לא מומלץ עדיין ללכת אפילו על החברות שהזכרתי, זה לא רציני בכלל להתייחס לCHAMPION האלה.

חברות כמו DELL וHP כבר מזמן בשוק הניידים, והן מבוססות בארץ עם נסיון רב, אני חושב שאין כאן על מה לדבר בכלל.

פורסם
  • מחבר

Champion זה מותג של חיון

פורסם

מותג של מי? לא הבנתי...

פורסם

חיון היבואנים (כמעט של כול חברה נורמלית) בארץ..

פורסם
  • מחבר

Champion הם מותג של חיון עצמם

פורסם

בנוגע למחשבים ניידים - בגלל מחירם הגבוה - אני תמיד בעמדה שכל מחשב נייד הוא זבל עד שלא הוכח אחרת :)

בכלאופן, אם תקנה אותו - אשמח לקפוץ אליך איזה יום ולהתרשם ממנו.

פורסם
  • מחבר

אם זה יהיה אקטואלי אני נוסע לחיון לראות ולהתנסות איתו לפני

ככה שאם אני אקנה אותו אני אוכל להמשיך פשוט אליך :)

או אפילו עדיף, שניפגש שם והנסיון שלך יועיל :)

פורסם

בפעם היחידה שהייתה לי התעסקות עם המותג CLEVO, זה כאשר מכר שלי נתן לי טלפון לאח שלו שמוכר "מחשבים בזול מאד". הוא התלהב מאד מנייד מסוים וניסה ללא הצלחה לספר לי על המפרט שלו, אך כשניסיתי להוציא ממנו את השם של המותג של הנייד, הוא מאד התבייש להגיד לי, ונתן לי כל מיני תירוצים של "מה שחשוב זה החלקים שבפנים ולא איך קוראים לו". כשהוא הבין שאני לא מתכוון בכלל להתעסק עם זה, בלי שהוא יתן לי את המותג של הנייד, אז הוא מלמל בחוסר רצון "CLEVO".

יכול להיות בהחלט שזה לא מעיד שום דבר על איכות הנייד, ויכול להיות שזה הנייד האיכותי ביותר בעולם, אבל אני אישית אחרי הנסיון הנ"ל לא מתכוון להתקרב למותג הזה...

פורסם
  • מחבר

Clevo הם פחות מותג ויותר מפעל

הם מייצרים להמון חברות אחרות

פורסם

איך ההתרשמות? קנית אותו בסוף? תספר עליו...

פורסם
  • מחבר

עוד לא קניתי

אין עדיין החלטה סופית מצד המממנים

אם יוחלט לקנות אז אני אלך לראות אותו ביחד עם Nemesis :)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

קראתי הרבה דברים כאן

ונראה לי שרובם נובעים מבורות

כמו שבסופו של דבר גילתם אין דבר כזה CHAMPION

זה פשוט שם מותג (לא הכי מוצלח) שבחרת חיון (אחת המפיצות לחומרה ותוכנה מחשבים הגדולות בארץ)

נתנה למחשבי הCLEVO שהיא מיבאת

הרעיון הוא בעידודה של חברת אינטל

לאפשר לאנשים לבחור את מפרט המחשב הנייד הרצוי להם

כך שניתן להחליף את הזכרונות ואת המעבד בקלות רבה.

בכל מקרה יש ביקורת שעשו על דגם אחר של המחשב

M550N ובסך הכל נראה לי שהמחשב עומד בכל הסטנדרטים

וכמו שציינתם חברות רבות רוכשות מחשבים אלה ופשוט מדביקות עליהן את המותג שלהן.

האובססיה של הישראלים לרדוף אחרי מותגים תמוהה בעיני

ובכל מקרה

למי שמכיר את נושא הזנב הארוך

זה בדיוק המקרה

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר החלטתי שהכרטיס מסך יותר חשוב לי מהמשקל ובסוף נקנה HP Pavilion DV5269EA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים