עבור לתוכן

מדינת ישראל ממשיכה להפקיר את תושבי שדרות ולאף אחד זה לא מזיז.

Featured Replies

פורסם
אתה בטוח? כי הוא באמת מחזיק בדעות שמאלניות קיצוניות שכאלה, כך שזה לא מפתיע אותי יותר מדיי..

בדיחה גרועה לא תמצא ימין ממני.

• תגובות 129
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי אתה התלהמת על כך שזה לא חוקי להרוג מחבלים...

כמו כן, טענת את הדמגוגיה השמאלנית הקבועה של "עזה היא לא מדינה ואנחנו לא במלחמה עם העם הפלסתינאי"...

פורסם

אתה טוען שכל הימינים עובדים עם רבע מוח?

עזה באמת לא מדינה ואנחנו באמת לא במלחמה איתם.אתה מוזמן לבדוק נתונים רשמיים ואם עדיין תתקשה להבין תבקר אצל פסיכולוג.

פורסם

אתה לא נשמע ימני במיוחד

פורסם

אהבתי.

מה שכן, בהתחשב בזה החמאס נמצא בשלטון הראשות והוא זה שתוקף אותנו אז למה בדיוק אנחנו לא במלחמה?

לי נראה שההבדל בין השמאל המפוקח לימין המפוקח כמעט ולא קיים ברמה של השאלה כיצד להפעיל כוח ... זה למה כל החלטת ממשלה/קבינט מצומצם שקשורה לפעולה צבאית מתקבלת כמעט פה אחד על ידי אנשים בעלי דעות פוליטיות שונות מאוד. הדעות של מהצד השמאלי קיצוני של הבלגה ופייסנות ולא להשתמש במדיניות חיסולים ומצד הימין הקיצוני של שימוש בכוח לא מרוסן בתוך אוכלסיה אזרחית - אין להם מקום בממלשלה והאנשים שמנפנפים בדעות האלו, בין אם זה בשביל רייטיניג ובין אם זה מה שהם חושבים, מעולם לא יגיעו לשלטון ואם יגיעו אז הדעות שלהם פתאום ישתנו - סמפטום הלא רואים משם מה שרואים מכאן.

פורסם

i rest my case.

אולי אתה לא אני!

iiB מלחמה צריכים להכריז ראשמית ישראל לא נמצאת במלחמה עם עזה.

אתה לא נשמע ימני במיוחד

זה כי אתה לא מכיר אותי ;)

פורסם

מותר לשאול למי הצבעת בבחירות האחרונות?

פורסם

לקשישים

וזה בגלל שנעלם לי האמון בכל החכים פשוט אין.הליכוד פוגע באוכלוסיות החלשות וגם לא מקיים הרבה הבטחות שלו(כמו כולם).קדימה?לא תודה

עבודה?נחמד אבל היו"ר פשוט מזכיר לי את סטליין וישראל ביתינו גם עוד אחד לדעתי אם יהיה ראש הממשלה יעשה רק יותר גרוע אז בחרתי בקשישים!

פורסם

אהא. ימין קיצוני :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בזמן שאתם מתווכחים את הוויכוח החסר טעם הזה הקאסמים ממשיכים להכות.

3 פצועים ופגועי הלם מקאסמים נוספים שפגעו לפני כשעה ומשהו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314623,00.html

פורסם
3.תגדיו מה שתרצו...אבל לי ברור כמי שתמך בהתנתקות שהיא מתפוצצת

לנו בפרצוף,והכי קשה שהיו כאלה שחזו את זה ולא הקשבנו,הלכנו כמו עיוורים אחרי המנהיג.

לא ירחק היום בו נותקף הן מדרום ומצפון בו-זמנית,ע"י חמאס וחיזבאללה שהיום ברור שאיראן מפעילה את זרועות התמנון שלה,לא רוצה לחשוב שכשיהיה להם אטום מה יהיה.......

צריך להודות בטעות

פורסם

iiB מלחמה צריכים להכריז ראשמית ישראל לא נמצאת במלחמה עם עזה.

לא הכריזו רשמית על מלחמה עם לבנון (והממשלה מתעקשת להמשיך שלא לקרוא למה שהיה בצפון "מלחמה" כדי לחסוך כסף). אני תאר לעצמי שעבורך, כל אנשי החיזבאללה שמתו "נרצחו" ע"י צה"ל. אם לא, מה לעזאזל ההבדל?

פורסם

צמוד צמוד לבית שלי שוב!

לאף מ**** במדינה לא איכפת מאיתנו אני אומר לכם!

פורסם

ממש "חדשות טובות" :-\

אבל אסור להתבכיין יותר מדי (ואני לא אומר שזה קל) אלא רק "לנצל את המצב בכדי לצאת נגד המצב". מלחמה פסיכולוגית והסברה הפכו לאחרונה נשק חשוב ומרכזי במלחמה שלנו ומשום מה אנחנו לא יודעים להשתמש בנשק הזה ולהתמודד נגד הנשק הזה. רק בשילוב עם הנשק הזה אולי אפשר להזיז משהו נגד הקאסאמים ומשהו חייב להעשות , אבל משהו רציונאלי וכולל ולא משהו שיחזיר כמה צעדים אחורה, כי חשוב לזכור שבקצב הזה הקאסאמים יהיו בדיחה לעומת מה שישגרו נגדינו.

ד"א אני עובר שבוע הבא לגור בשדרות , עובר מת"א.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים