פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים או שיש דרך קלה להביא מחו"ל את החבילה הבסיסית של ה 300 דולר, או אולי שווה להשקיע עוד 100 דולראם הפרימיום יכולה להריץ גיבויים מהדיסק קשיח שלה כמו האקסבוקס הישן?
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים תכפיל ב-3 . זה המחיר בארץ..במדינת ישראל כמו במדינת ישראל - שום מחיר כאן לא קשור למציאות בעולם..
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים אפשר להביא ב3500 כולל צ'יפ ושני שלטים אבל עדיין משתלם בהרבהה לייבא לבד מחו"ל...תיבדוק עם ההורים שלך אם הם מרשים לך, אם כן תקנה אך ורק מחנות אמינה ! (שלא יבאו לך ב"טעות" את האקס בוקס הראשון...).
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים הבעיה ביבוא היא שאתה כנראה תשלם מכס.לדוגמה אם מזמינים מ play-asia- צריך לשלם על המשלוח 100 ומשהו דולר. מילא.הבעיה היא שאתה מכפיל את המחיר ב 1.3 בערך (30 אחוז מכס על קונסולות) ואז המחיר מגיע בערך למחיר בארץ.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים הציפים עדין לא מספיק טוביםועל תיקנו תחבילה לא הפרימיום ביגלל שכרטיס זיכרון ל360 עולה 40 דולאר שזה כבר 340 דולאר ועדין זה לא יספיק לכל המישחקים ובטח לא למולטימדיה ככה שמי שחושב על 360 שיקנה תפרימיום
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים "הגולם מפראג" בלבלת פה את כולם לדעתי עם הפירוש הזוועתי שלך למה שרצית לומר.הכוונה אל תקנו את גרסת ה Core מכיוון שכרטיס זיכרון עולה 40 דולר וזה לא יספיק לכל המשחקים ולמולטימדיה.מי שרוצה 360 שיקנה את גרסת ה Premium שלה שגם ככה כוללת יותר.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים לסיכום: תקנה מחו"ל.. ורק פרימיום. ותבריח את זה לארץ במזוודה ללא הקופסאות ותדאג שזה ייראה משומש - כשיעצרו אותך (אם בכלל) במכס בנמל התעופה תגיד להם בפרצוף הכי תמים בארץ - "מה אתם רוצים לקחתי את זה איתי לחו"ל מהארץ כדי לשחק עם דודים שלי.." זה עובד, בדוק.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מה זאת אומרת לא מספיק איכותיים עדיין ? אין צ'יפים לאקסבוקס, יש כרטיס עם קושחה כפולה שנותן לך אפשרות מתי להפעיל את האקסבוקס עם הקושחה המקורית ומתי עם הפרוצה.אין לך צ'יפ שמאפשר להריץ תוכן לא חתום, כלומר, להריץ מדיה סנטר משחקים מההרדיסק, להחליף להרדיסק גדול יותר וכל מה שיוצא מזה...עדיף פשוט לעשות פלאש לכונן ולחכות לצ'יפ נורמאלי, זה מה שאני עשיתי.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר אפשר לעשות פלאש לכל כונן שהואוד"א מוכר את ה360 שלך או מכיר מישהו שמוכר, אני רוצה אחד עם פלאש זה מספיק לי
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אפשר לעשות להרבה כוננים אבל זה מסוכן ככה שאם זה לא מצליח אתה תיהיה בבעיה רצינית חוץ מיזה לא כל המישחקים פועלים בדרך הזות ולדעתי כדי לך לחכות אם אתה חושב על "גיבוים"אני קניתי PS2 +ציפ רק בישביל להמתין תשנה+- עד שהקונסולות דור הבא יתבשלו...
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אפשר לעשות פלאש לכל כונן שהואוד"א מוכר את ה360 שלך או מכיר מישהו שמוכר, אני רוצה אחד עם פלאש זה מספיק ליאין סיכוי שאני נפטר מהפנינה הזו בקרוב.ד"א הפלאש מאוד פשוט אני עשיתי בעצמי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.