פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים שלום לכולם, קניתי לוח אם של ASRock מדגם ConRoe945PL-GLAN ומעבד Core 2 Duo E6300. לאחר כל החיבורים, המחשב לא מתחיל Boot (יש נורית power אבל לא קורה כלום). האם לדעתכם יש בעיה בהתאמה בין הלוח למעבד? אם כן, רעיון כלשהו מה אפשר לעשות?
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים חבל שקנית את הלוח הזההתמיכה שלו בקונרו היא חלקיתהוא תומך רק בבאס 800 ולא ב1066כך שהמעבד שלך יעבוד רק במהירות 1400 מגה הרץתבדוק אם אתה יכול להחליף אותו
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר שכחתי לציין שקניתי לפני כמה ימים בבנקוק. יש מישהו בארץ שיכול להחליף לי? (כמובן ברור לי שאאלץ לשלם חלק מהטעות הזו...) כמו כן, מהתשובה הקודמת לא ברור למה הוא לא עושה boot בכלל. זה אמור לעבוד לאט יותר לא?
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים בדף המוצר כתוב*This motherboard supports FSB800-CPU. If you plan to adopt Core 2 Duo CPU on this motherboard, you can only adopt Conroe 800 E4XXX processors.הם לא טרחו להכניס ב-BIOS תמיכה ב-E6xxx ולכן הלוח לא עושה Boot. מעבדי E6xxx לא יעבדו בכלל על הלוח, זה לא עניין של עבודה במהירות נמוכה יותר. נסה למכור את הלוח ב-Tradezone - חבל שלא התייעצת לפני הקנייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.