עבור לתוכן

הסיפור של SF חוזר על עצמו?

Featured Replies

פורסם

הסתכלתי על הדרישות מערכת של NFS:Carbon

SYSTEM REQUIREMENTS

OS - Windows 2000/XP

Processor - 1.7 GHz or faster

Memory - 512 MB RAM

Hard Drive - 4.7 GB

CD/DVD Drive - 8X SPEED

Video Card - 64 MB*

Sound Card - DirectX 9.0c compatible

DirectX - Version 9.0c

Online Multiplayer - 512 Kbps or faster; 2-8 Players

Input - Keyboard, Mouse

Optional - USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad

*Supported chipsets: NVIDIA GeForce4 Ti-4200 or greater (GeForce MX series not supported); ATI Radeon 8500 or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. DirectX 9.0c is included on this disc and may require the latest drivers for your video and sound card. Notice: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some CD-ROM, CD-RW, DVD-ROM, DVD-RW and virtual drives.

פורסם

גם אם יחזור מה זה מפריע לך?!

אם אתה קונה מקורי (וברור שכולנו כאן כן..) אז לא צריך להיות אכפת לך..

ואם אתה לא משתייך לקבוצה לעיל גם לא צריך להפריע לך - ראה ערך "SF לא ניתן לפריצה".

פורסם

ואם אתה לא משתייך לקבוצה לעיל גם לא צריך להפריע לך - ראה ערך "SF לא ניתן לפריצה".

ראה ערך "הכל ניתן לפריצה"

פורסם

ניתן, כי הוא נפרץ כבר, כמובן שרק אחרי חצי שנה, אבל נפרץ.

פורסם

SF מעולם לא נפרץ בגרסאותיו המתקדמות, רק הזולות נפרצו.

הפריצות לכאורה של משחקים אחרי חצי שנה - שנה כמו SCCT או POPTT היו בגלל שUbiSoft שיחררה עדכונים שמסירים את הSF מהמשחק.

פורסם

ואתה חושב שאנשים שקנו את המשחקים שמשתמשים בSF בחנות לא מתלוננים על כל הבעיות שהיא גורמת למחשב? אז תחשוב שוב, ההגנה הזאת אולי יעילה אבל בהחלט מזיקה למחשב.

פורסם

הפריצות לכאורה של משחקים אחרי חצי שנה - שנה כמו SCCT או POPTT היו בגלל שUbiSoft שיחררה עדכונים שמסירים את הSF מהמשחק.

מה עם xpand rally? הוא משתמש בsf4, והוא נפרץ

פורסם

חחחחחחחחחח כמה שטויות :lol:

א)Splinter cell:Chaos theory נפרץ...בלי שיוביסופט הסירו את ההגנה של SF,מניסיון

ב)Prince of persia T2T נפרץ,וגם זה בלי שיוביסופט הסירו את ההגנה של SF,ואת זה אני גם יכול לאמר מניסיון,כי אני יכול להפעיל את המשחק בלי דיסק,ובלי שהתקנתי שום פאצ',המשחק בגירסא נקייה מהחנות.

הקראקים האלה הם שהסירו את ההגנה בפתיחת המשחק,זו הדרך היחידה לעקוף אותה-ע"י ניטרולה.

ג)המון משחקים של SF נפרצים...המקרים של POP T2T וSCCT היו קשורים בהסכם בין RELOADED לUBISOFT...לא ברור בדיוק מה היה,אבל כבר יצא לדון בעניין-רילודד,שהיא קבוצת הפריצה שמסוגלת לפרוץ בקלות משחקי SF,החליטה "לדחות" את מועדי הפריצה של שני המשחקים הנ"ל למשך תקופת זמן מסוימת...

אחרי הכל,SCCT נפרץ,והגנת הSF שלו היתה זהה לחלוטין לזו של POP....קצת מתמיהה,לא?מדוע המשחק נפרץ רק חצי שנה אחרי SCCT?

ועוד יותר מתמיהה-איך ייתכן ששני המשחקים נפרצו שנה בדיוק אחרי היציאה שלהם?

מקריות?בטוח שלא.

כבר אמרו את זה בעבר,ועדיין יאמרו את זה-NOTHING IS UNCRACKABLE

ודבר נוסף-האזהרה הזו קיימת בהרבה משחקים...הגנות של משחקים לפעמים גורמות לבעיות תאימות עם כוננים מסויימים...בדיוק כמו שהאזהרה היתה קיימת בNFS:MW

שהגיע עם SAFE DISK [שגם היא הגנה לא רעה בכלל,ולקח איזה חודשיים לפרוץ אותה לחלוטין]

פורסם

Ubisoft עשו הסכם עם Reloaded? למה זה נראה לי מאוד לא הגיוני שחברת הפצת משחקים, שמרוויחה כסף מכמות המשחקים שהיא מוכרת - תעשה הסכם עם קבוצת ווארז שתפרוץ את המשחקים? :s05:

פורסם

Ubisoft עשו הסכם עם Reloaded? למה זה נראה לי מאוד לא הגיוני שחברת הפצת משחקים, שמרוויחה כסף מכמות המשחקים שהיא מוכרת - תעשה הסכם עם קבוצת ווארז שתפרוץ את המשחקים? :s05:

מה עדיף,להתעלם מהם,ולאפשר להם לפרוץ את המשחק אחרי חודשיים,או לעשות הסכם אנדרדוגי שאף אחד לא אמור לשמוע או לדעת עליו,ולהרוויח שנה שלמה מבלי שהמשחק יפרץ?

DO YOUR MATH.

פורסם

ועל זה נאמר

if you cant beat them, pay them.

פורסם

ומאיפה לך המידע על הסכם זה? אני חיפשתי ולא מצאתי כלום.

פורסם

תשמעו, אני יודע שה SF נפרצו כבר בפריצה נורמאלית ורגילה וכל הגנה שאי פעם תצא תפרץ! זאת עובדה.

הייתי מספר לכם על דרך פשוטה ל"פריצה" (יותר עקיפה) של SF מבלי לפרוץ את זה בכלל .. אבל מתוך כבוד לאתר והפורום אני לא אעשה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים