פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מאז שיש לי את המחשב החדש, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד מאוד בסרטים - הם שחורים מדי, אבל לא תמיד.אם אני לוחץ על Stop ו-Play כמה פעמים, לפעמים זה מסתדר.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים ואיזה מסך יש לך? כי יש מסכים שנוטים להיות יותר כהים מאחרים(כמו ה-VIEWSONIC שלי)
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר המסך זה לא הבעיה, היה לי לפני זה מחשב אחר עם MX440 והכל עבד בסדר גמור.אני משתמש ב-Windows Media Player וב-Media Player Classic.כרטיס המסך שנמצא בשימוש כרגע הוא 7900GS עם דרייבר 91.45.אני חייב לציין שהבעיה "קופצת" מדי פעם והסרט חוזר למצב שבו הוא צריך להיראות.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים הבעיה היא בדרייבר כל הדרייברים של NVIDIA 9X.XX עושים את הבעיה הזאת אני לא ממש יודע למה
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אני בספק. לי יש אותם דריברים ולי אין שום בעיות בסרטים, או בשום דבר אחר לצורך העניין
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים נסה לנגן את הסרטים עם VLC שלא דורש או משתמש בקודקים שבמערכת.ייתכן שיש לך בעיה במצב OVERLAY. אם המערכת עוברת ממצב זה הנתמך בחומרה למצב אחר, ייתכנו שינויים במראה כמו בהירות.
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים תנסה ללכת לדרייבר ולשנות למצב classic ולעשות default זה עזר לי שהייתי משתמש nvidia
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.