עבור לתוכן

שני PCI-E עם צ'יפסט של אינטל!?

Featured Replies

פורסם

ראיתי שלאחרונה ישנם לוחות אם מבוססי צ'יפסט של אינטל (כדוגמת GA-965P-DS4 של Gigabyte) שיש בהם 2 PCI-E.

אני מניח שללוח אין תמיכה בSLI או CrossFire, אז בשביל מה שניים?

פורסם

בימינו כל לוח עם שני PCIE תומך בהכרח בSLI [ע"י דרייברים מיוחדים], קרוספייר זה סיפור אחר, והDS4 תומך בCF ד"א, אבל אם תשים לב, הוא מגביל אותך לBANDWITH של X4 במצב CF[כנ"ל גם SLI].

חלק מהלוחות סתם בנויים ככה לצורך שדרוגים עתידיים, וגם אלה שלא תומכים בCF בצורה רשמית או בSLI בצורה רשמית עדיין תומכים בSLI [בעזרת אותם דרייברים]

מקווה שתפסת :xyxthumbs:

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

יש כרטיסים אחרים שמשתמשים בPCI-E x 16? (מלבד כרטיסי מסך)

ואגב מה עדיף לי לקנות, GA-965P-DS4 או GA-965P-DS3?

פורסם

יש כרטיסים אחרים שמשתמשים בPCI-E x 16? (מלבד כרטיסי מסך)

ואגב מה עדיף לי לקנות, GA-965P-DS4 או GA-965P-DS3?

הייתי הולך על P5B DELUXE שזה בטווח המחירים שלך

הDS4 גרוע ע"פ דעתי, אני אגיד לך את האמת :/ עם אוברקלוק ובלי אוברקלוק כמעט אין בוקר שאני קם בלי איזה מסך כחול יפה מהבהב לי, או ארור של הביוס, למרות שהוא כן מגיע לאוברקלוקים יפים אם מתאמצים, אבל ככה או ככה פשוט לוח לא הכי אמין [כרגע לפחות, אני אומר לך בתור בעלים של לוח כזה, שלא ממש מרוצה ממנו]

-ג'ו.

פורסם
  • מחבר

אסוס יציבים יותר?

בין P5B והDS3, עדיף לקנות P5B מבחינת אמינות?

פורסם

אסוס יציבים יותר?

בין P5B והDS3, עדיף לקנות P5B מבחינת אמינות?

תראה, הDS3 מוכר יותר בחו"ל אז אנשים מצאו שיטות לתקן אותו [מקצוענים רציניים], אבל זה דורש ידע תכני גבוהה כדי לעשות מודים לא קטנים כדי שהוא יהיה לוח כמו שצריך, לעומתו הDS4 לא מוכר בכלל אז כל באג שיש -- אתה תקוע איתו עד שהחברה תתיחס אליו [ולוקח זמן, הרבה זמן, ולפעמים הם לא יכולים לתקן לך בעיות כי זה בעיות פיזיות, והם לא יעברו לוח לוח כל אחד שנמכר, רק את הסדרה הבאה הם יסדרו]

הP5B לעומת זאת, אומנם יש לו קצת מודים פה ושם, אבל הוא לא זקוק כמעט לשום מוד כדי לרוץ כמו שצריך, כי הוא מראש בנוי דיי טוב, מבחינת אמינות הP5B לוקח

ולשאלתך השניה, לא, אין עוד כרטיסים חוץ מכרטיסים מסך לPCIE X16, יש כרטיסים לPCIEX1 וX4 כמו כרטיסי קול או תוספות ללוח אם........

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

אילו מודים ה-DS3 צריך? ואחרי המודים הללו הוא נהיה טוב יותר מה-P5B או שעדיף מראש לקחת P5B?

פורסם

2 חריצי PCI-Express x16 יכולים לשמש גם ל-Dual Graphics

כלומר הצגה על 4 מסכים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים