עבור לתוכן

מחירים של אינטרנט היום?

Featured Replies

פורסם

זה בהחלט יותר מדי. אני בנטויז'ן 1.5 משלם להם 50 ש"ח + 40 להוט... גם יותר מדי.

אתה תמיד יוכל להתקשר ולבקש הנחה. מקסימום תאיים לעבור ספקית.

אותו דבר בדיוק אבל 70 שקל ומתתתת לעבור חברה הפינגים בלתי נסבלים

פורסם

WTF המחיר שאמרת ממש אבל ממש לא שפוי

אני ב-2.5/150 בנטויז'ן עוד שהם נחשבים יקרים חודשיים ראשונים משלם רק לבזק 80 אחכ 60 לנטויז'ן 80 לבזק..20 שקל יותר מה-750

פורסם

115 שקל להוט ו012 ביחד

חבילת 1.5mbit/512kbit

פורסם

מאוד פשוט לקבל מחיר טוב אצל הספקיות השונות...רק צריך לדבר איתם קצת.

הקטע המעצבן הוא עם בזק! שדורשים 60 שח על התשתית לחבילת 1.5.

אני משלם 40 שח על 1.5 לאינטרנט זהב + 60 לבזק.

פורסם

אותו דבר בדיוק אבל 70 שקל ומתתתת לעבור חברה הפינגים בלתי נסבלים

אתה יכול להתקשר לתמיכה ולבקש תיעדוף עבור שרת מסויים שאתה משחק בו, זה משהו שעושים שם בזמן האחרון.

(אל תגיד "אירופה" אלא תביא כתובת IP של שרת מסויים) , הם יבדקו ממחשבי בדיקות שמחוברים לכל הספקיות , איפה בדיוק הבעיה

ואם אפשר לתעדף לך, יתעדפו והפינג כנראה ישתפר.

פורסם

אם אני יגיד לך כמה פעמים ביקשתי תיעדוף לשרת שאני משחק בו וכמה פעמים התלוננתי על פינגים זה יגיד לי שיש ERROR... והERROR הוא שיש יותר מדי אותיות בפוסט

פורסם
  • מחבר

אם אתה מגדיר את עצמך מוריד כבד ("מאוד") איך זה שעד עכשיו נשארת עם 750K :kopfpatsch:

נקודה למחשבה :-*

אני פשוט מאוד סבלני.

700MB ב שעתיים ורבע.

צריך סבלנות.

פורסם

88 ל1.5.

פורסם

012

2mb

200kbit

49 שקל

69 שקל

לבזק עד חודש 12..כי אני בהתחייבות משו..

ביחד 120

ADSL

אפשר להוריד עוד..?

פורסם

1.5/128 40 שקל לברק ומשהו כזה גם להוט(45 נראה לי).אגב הנה אתר למחירים של האינטרנת מכל הספקיות ותשתית: http://www.kamaze.co.il/Internet/Default.aspx

פורסם

ככל הנראה מחר אני הולך לעבור חברה והציעו לי 49 ש"ח לשנה ל-2.5 מגה +70 ש"ח לבזק...

אחרי שתעבור השנה גם ככה ירדו המחירים ואני אלחץ עליהם אז לא אכפת לי

פורסם
  • מחבר

1.5/128 40 שקל לברק ומשהו כזה גם להוט(45 נראה לי).אגב הנה אתר למחירים של האינטרנת מכל הספקיות ותשתית: http://www.kamaze.co.il/Internet/Default.aspx

:o

RESPECT - !!!

זה בדייוק מה האיתי צריך...

פורסם

חוק ברזל- כל חודש תבקש להיות במבצע החדש לרוב זה מגלח 20 שקל כל שיחה ואם זה לא עובד תאמר שהציעו לך חבילה מאוד מפתה במאוד זול בספקית אחרת והם כנראה יעבירו אותך למחלקה שקיימת כדי להשאיר לקוחות והם יסדרו לך דיל

:xyxthumbs:

בדיוק רק עכשיו גיליתי את זה. המחיר מחירון גבוהה בהרבה מהמחיר שהם ייתנו בשביל להשאיר אצלם לקוח, ככה יוצא שאת רוב הכסף הם עושים ממי שלא מודעים לאיך שהשוק הזה עובד...

פורסם

תעשו קומבינות עם יס !!!

אני ביס כמה שנים טובות, ולקוח מאוד ותיק של נטויזן..

1.5\128

33 שקל נטויזן

29 שקל בזק

..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים