עבור לתוכן

לאחר הרבה מחשבה וטעיה, השילוש הסופי

Featured Replies

פורסם

הגעתי למסקנה המתבקשת שאין טעם להשאר בסוקט 939 רק בשביל הזכרונות.

מכיוון שהכ. מסך שלי החליט שחרב עליו עולמו העניינים הסתבכו.

[תופים] מפה לשם, זה הפתרון:

e6300

Gigabyte GA-945G-S3

וסטיק כלשהו של DDR 667 בנפח ג'יגה.

[/תופים]

כך אוכל להסתדר עם האוןבורד לתקופה הקצרה שלפני ה1900XT שיגיע מאוחר יותר.

אז מה דעתכם? צריך להבין שכל העניין חרג בהרבה מהתקציב המקורי, כך שכל חריגה נוספת אמורה להיות מינימום קדושה. (וכמובן שקיצוצים יתקבלו בברכה)

... בתקווה שהת'רד הבא שאפתח יהיה עם בנצ'ים ולא שאלות,

אביתר.

פורסם

זה בסדר גמור

להריץ משחקים כמו שצריך זה לא יריץ

אבל חוץ מזה הוא בסדר גמור

פורסם

למה לא 2 סטיקים של זכרון?

Dual Channel לא משמעותי לאינטל?

פורסם
  • מחבר

הקדמת אותי,

יש טעם ב"להתאפק" ולקנות סטיק אחד של ג'יגה מתוך מחשבה שבסופו של דבר אשדרג, או שהדואל יפעל גם אם יהיו 3 סטיקים והפרש הביצועים בין כשהוא מופעל או כבוי קריטי מכדי לוותר עליו?

פורסם

הקדמת אותי,

יש טעם ב"להתאפק" ולקנות סטיק אחד של ג'יגה מתוך מחשבה שבסופו של דבר אשדרג, או שהדואל יפעל גם אם יהיו 3 סטיקים והפרש הביצועים בין כשהוא מופעל או כבוי קריטי מכדי לוותר עליו?

בגדלים כמו שניי ג'יגה , רוחב פס מאוד מאוד קריטי , המעבד לא יוכל לגשת בקלות לכזאת כמות של זיכרון בלי רוחב פס גבוה , והזיכרון הנוסף יתבזבז ואם הוא היה שריר , הוא היה מתנוון מחוסר שימוש ... בכל מקרה , שלושה סטיקים יבטלו את הDUAL CHANNEL , כי השלישי ישב על חריץ שמתוכנן לעבוד ברוחב פס כפול עם רביעי , בלי קשר לזוג האחר , וכמו תמיד במחשבים , האיטי ביותר מכריח את השאר לעבוד במהירות שלו , אז הזכרונות האחרים לא יוכלו גם לעבוד בDUAL CHANNEL , לגביי הרעיון של להשתמש ב4 מקלות של 512 , תשכח גם מזה , זה אומנם מקטין את ההוצאה ויאפשר לך לעבוד בDUAL CHANNEL , אבל הם יעבדו בT2 (כלומר , מחזור שעון אחד הם עובדים , מחזור שעון אחד סרק, מה שגורם לזיכרון לעבוד בחצי מהמהירות שאמורה להיות לו , ומניסיון זה מורגש בביצועים בצורה קריטית) , בקיצור , או סטיק אחד של ג'יגה ותוסיף אחד נוסף מאותה חברה ואותו דגם מאוחר יותר , או פשוט 512*2 שיעבדו מצויין (WINXP מאוד אוהב זיכרון , וVISTA אוכל זיכרון בקצב) .

הכי מומלץ זה כמובן 2GB RAM , שגם יתאים לויסטה וגם יעשה לך ביצועים עדיפים במשחקים

עריכה : אגב , לפניי שMINI MIZER יאכל אותך , כותבים "תהייה" ולא תעיה ...

פורסם

למה שהוא ירד ל-2T? אין לו A64.

אם אתה מתכוון לשדרג, תשאר עם סטיק אחד של ג'יגה.

פורסם

החכמנו...

ומומלץ בכל זאת 2GB , זה מעולה למשחקים וWIN VISTA יטוס על המחשב שלו , שלא לדבר על שהוא מקבל DUAL CHANNEL שזה דבר מצויין

פורסם

בגדלים כמו שניי ג'יגה , רוחב פס מאוד מאוד קריטי , המעבד לא יוכל לגשת בקלות לכזאת כמות של זיכרון בלי רוחב פס גבוה , והזיכרון הנוסף יתבזבז ואם הוא היה שריר , הוא היה מתנוון מחוסר שימוש ... בכל מקרה , שלושה סטיקים יבטלו את הDUAL CHANNEL , כי השלישי ישב על חריץ שמתוכנן לעבוד ברוחב פס כפול עם רביעי , בלי קשר לזוג האחר , וכמו תמיד במחשבים , האיטי ביותר מכריח את השאר לעבוד במהירות שלו , אז הזכרונות האחרים לא יוכלו גם לעבוד בDUAL CHANNEL , לגביי הרעיון של להשתמש ב4 מקלות של 512 , תשכח גם מזה , זה אומנם מקטין את ההוצאה ויאפשר לך לעבוד בDUAL CHANNEL , אבל הם יעבדו בT2 (כלומר , מחזור שעון אחד הם עובדים , מחזור שעון אחד סרק, מה שגורם לזיכרון לעבוד בחצי מהמהירות שאמורה להיות לו , ומניסיון זה מורגש בביצועים בצורה קריטית) , בקיצור , או סטיק אחד של ג'יגה ותוסיף אחד נוסף מאותה חברה ואותו דגם מאוחר יותר , או פשוט 512*2 שיעבדו מצויין (WINXP מאוד אוהב זיכרון , וVISTA אוכל זיכרון בקצב) .

הכי מומלץ זה כמובן 2GB RAM , שגם יתאים לויסטה וגם יעשה לך ביצועים עדיפים במשחקים

עריכה : אגב , לפניי שMINI MIZER יאכל אותך , כותבים "תהייה" ולא תעיה ...

אז רגע שנייה לא הבנתי!

אם יש לי כרגע 2 סטיקים של 512 בתדר 667

ובעתיד אני ארצה לשדרג ואני יוסיף עוד 2 סטיקים של 512 באותו תדר

האם זה לא יעבוד לינ טוב?

ומה זה A64?!?!?!?

פורסם

זה יעבוד טוב, אל תדאג.

A64= athelon 64, כל מעבדי AMD ב-3 שנים האחרונות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הלוח והמעבד הוזמנו וביציאה הבאה הביתה הם כבר יחכו לי :beerchug:

עכשיו לגבי הזכרונות, איך הPQI TURBO? היחידים בתקציב שמגיעים עם סינק עליהם ותזמונים הדוקים מובטחים (4-4-4-12 בתנאי להעלאת מתח)

בתקציב של 650+- הם מושכים לאללה

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=4679

פורסם

אוקיי, הלוח והמעבד הוזמנו וביציאה הבאה הביתה הם כבר יחכו לי :beerchug:

עכשיו לגבי הזכרונות, איך הPQI TURBO? היחידים בתקציב שמגיעים עם סינק עליהם ותזמונים הדוקים מובטחים (4-4-4-12 בתנאי להעלאת מתח)

בתקציב של 650+- הם מושכים לאללה

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=4679

מצויינים , PQI חברה קטנה אומנם אבל בסיס הנדסי מעולה יש להם

פורסם

למה שהוא ירד ל-2T? אין לו A64.

אם אתה מתכוון לשדרג, תשאר עם סטיק אחד של ג'יגה.

גם באינטל יש ירידה ל-2T בשימוש ב-4 סטיקים Double Sided

אבל ההשפעה יותר נמוכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים