עבור לתוכן

הערכת מחיר לנייד

Featured Replies

פורסם

אתה יכול למכור אותו בסביבות 3500 ש"ח

פורסם
  • מחבר

לא פחות?

בוא נגיד כמה הכי פחות?

פורסם

2,000

אם אתה מוצא פראייר שישלם עליו 3,500 תגיד לו שהוא לא ישראלי.

פורסם

בוא לא נגזים.

אם הנייד הזה במצב טוב, אז אתה תהיה פראייר אם תמכור אותו ב2000.

יש לו שנתיים אחריות, שזה פלוס ענק למשומש, ומפרט לא רע בכלל. האמת אם מישהו יקנה אותו ממך ב3500 אז הוא בכלל לא יצא פראייר.

Electric Boom, אתה יכול למצוא נייד ב3500 ש"ח שבכלל יכול להתחרות עם הנייד הנ"ל?

עריכה: יודע מה? אם אתה מוכן למכור את הנייד הזה ב2000, והוא במצב טוב, אז אני אקנה אותו ממך ;D

בשיא הרצינות!

פורסם

ברור שכן!

עכשיו ראיתי בחוברת של אופיס דיפו את אותו הנייד(בערך, אותם נתונים לפחות) ב-3500 :lol:

עשה לעצמך טובה...אישית גם ב-2,000 לא הייתי קונה אותו :-X

פורסם

אם הוא תחת אחריות עוד למשך שנתיים אז הוא כן שווה משהו. ובלי שום צל של ספק באיזור ה 200 שקל אפשר בשקט לבקש עליו אולי אף טיפונת יותר אבל זה בספק.

מה שבטוח שהמחיר ב ZAP עבור חדש כזה לא משתלם כי נדמה לי שבמחירים ההאלו אפשר כבר לימצוא ניידים עם מעבד כפול ליבה.

פורסם

ברור שכן!

עכשיו ראיתי בחוברת של אופיס דיפו את אותו הנייד(בערך, אותם נתונים לפחות) ב-3500 :lol:

עשה לעצמך טובה...אישית גם ב-2,000 לא הייתי קונה אותו :-X

תן לי מפרט מלא של הנייד המדובר ונראה. עדיף לגבות בנתונים על פני לפוצץ בהצהרות חסרות בסיס...

פורסם

אם הוא תחת אחריות עוד למשך שנתיים אז הוא כן שווה משהו. ובלי שום צל של ספק באיזור ה 200 שקל אפשר בשקט לבקש עליו אולי אף טיפונת יותר אבל זה בספק.

מה שבטוח שהמחיר ב ZAP עבור חדש כזה לא משתלם כי נדמה לי שבמחירים ההאלו אפשר כבר לימצוא ניידים עם מעבד כפול ליבה.

תתן לי מפרט אם מעבד כפול ליבה ב3500 ש"ח(אני מתכוון לנייד)...

פורסם

cold fire, הוא דיבר על נייד חדש כזה, שעולה ע"פ זאפ 5600 ש"ח, ובאמת אפשר במחיר הזה למצוא כפול ליבה, ואפילו מבוסס CORE 2 DUO...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים