פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים לאיסיקיו יש כל מיני שיטות להסתיר את הIP של המשתמשים שלו.אם היה חשוב שתדע, הם לא היו משקיעים מאמץ להסתיר.בכל אופן, אם זה למטרות חיוביות, אתה יכול להשאול את המשתמש עצמו.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר מה זה עוזר לי לשאול את המשתמש?? אם הוא היה מביא לי היתי שואל אותו מזמןויש תוכנה שמגלה את האיי פיי
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים זה תמיד היה יכול להפתר מול המשתמש השני.ובגלל זה, זה אף פעם לא למטרות חיוביות כשזה מגיע לפה.
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים גם אם מישהו מטריד אותי וזה איזה חבר שפתח חשבון חדש? ואני רוצה לדעת מיהו באמת?
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים אולי פניה ל-ICQ תעזור בנושא כזה.מה ה-IP יעזור לך?ממנו תדע מה השם האמיתי?מה תעשה איתו?
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים לא משנה לא הבנת את הכוונה שלי.. בכל מקרה כל הדיון פה נגרר כדי להוציא ממנו "הודעה" שהוא רוצה את התוכנה לצורך זדוני.. מה הקטע?
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר אם אתם רוצים לדעת למה זה אז אני יגיד לכםפרצו למישהו שאני מכיר את האיי סיי קיו אז אני רוצה לזהות את האיי פיי של זה שפרץ כדי לראות אם אני מכיר אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.