עבור לתוכן

איך עוברים את המסימה במשחק Just Cause ??????

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני יתן רמזים לשלב .{אני לא יודע אם זה נקרא שלב אבל כמובן זה שלב מאד מאד נמוך} מי שמבין איזה שלב אני מתכוון ויודע איך עוברים שיסביר לי...

אז ככה.

שלב לפני >שלב שאתה לוקח סירת מנוע בשביל להגיע לסימן שאלה השחור.שמה יש גם ספינות ואתה וצריך להרוס 3 מיכלים שנמצאים ברכבת לפני שהיא תיסע ואז חוזרים עם לבית של הבוס.אחרי זה זה נשמר .ואז מגיעים לבית הראשי ששם יש חיים .ואפשר לשמור.

השלב שאני מדבר עליו >זה שלב שהסימן שאלה השחור ! לא רחוק מהבית הראשי .ובבית הראשי יש תרקטורון .אחרי שאני מקבל את המסימה מהאשה אני נוסע למקום ששם יש בערך 6 חצים אדומים שמסמומנים בכל מיני מקומות .וסתם באדמה.ויש הרבה יריבים וגם רכבים סגולים עם נשק בגג .ראיתי גם רמפות בכל מיני כיוונים. המקום נמצא במקום שומם ששם יש אדמה שבילים ועצים וקצת בתים ישנים.

עוד רמז>בסרטון מראים מקום יפה עם אורות.ואז האיש פוגש אשה לבושה באדום .היא מראה לאיש איזה מפה ומדברת איתו .ואחרי זה היא מוציאה סיגריה והוא מוציא מצית זיפו ומדליק לה את הסגריה.ואז צריך לנסוע למסימה

השאלה שלי זה איך אני עובר את השלב הזה .אם הרמזים לא מספיקים תכתבו לי ואני ינסה למצוא עוד.....

תודה מראש.

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

שמע ישראל, לא הבנתי כלום.

פורסם

תן לי לעזור לך :xyxthumbs::yelclap::hi:

השש הקווים האדומים שדיברת אליהם מסומנים על שדות נכון אז אתה צריך לישרוף את השדות האלו אים רימונים או אים מכוניות של גז רעיל שתימצאה שם במשימה האישה מסבירה לך שאתה צריך לישרוף שדות של קוקאין ואז אתה הולך למשימה

פורסם
  • מחבר

ואללה תודה בדקתי וזה עבד.אגב אמרו לי שהמשחק מאד קצר. רציתי לדעת בערך .אני בהתחלה באמצע בסוף..

פורסם

אתה קצת אחרי האמצע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים