פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מבחינת נוחות, השפעה על משחקים, עבודה שותפת, אינטרנט, OFFICE , תוכנות גרפיקה כמו פלאש ופוטושופ, (לא מעניין אותי מפרטים טכניים וזמני תגובה...)למי מסך רחב מותאם?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים בגדול - למשחקים וסרטים ----> מסך רחב (16:9)לכל שאר השימושים -----> מסע מרובע (3:4)
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר בגדול - למשחקים וסרטים ----> מסך רחב (16:9)לכל שאר השימושים -----> מסע מרובע (3:4)בשביל השימושים שציינתי אז כדאי לי מסך מרובע ?אני עדיין מתלבט בין 8MS ל 2MS אבל לפי דעתי מסך זאת השקעה לטווח ארוך אז לא צריך לקמץ....
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אני שמעתי מהרבה אנשים שיש להם WIDE,שמאד מעצבן לגלוש ולעבוד ככה.אבל מצד שני, אין לך (כמעט) את החצים למטה(ימינה,שמאלה)נגיד בIE. שזה יתרון.למשחקים זה אחד הדברים.לסרטים בפורמט רחב גם.פשוט פצצה בסרטים+משחקים.אני מציע שתלך ותראה בחנות(ותאמין לי שמיליון תרדים לא יעשו את העבודה כמו זה).
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מסך רחב מאוד שימושי גם בגלישה באינטרנט וגם בעבודה משרדית, כי ניתן לעבוד על שני חלונות בו זמנית (בין אם שני חלונות של הדפדפן או של WORD, למשל).
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות וכמו שאמרו פה באמת כדאי ללכת לחנות ולראות....רק דבר אחד מטריד אותי האם עצמים נמרחים על המסך?....
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר מצטער על ההקפצה פשוט חבל לפתוח תרד נוסף באותו נושאיש לי שאלה מישהו פה משתמש במסך רחב לישומי גרפיקה מלבד עבודה שוטפת?נשאיר בצד את המשחקים והסרטים לעת עתה כי התרשמתי מאיכויות המסך בתחומים הללו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.