עבור לתוכן

דרושות חוות דעת על gigabyte 965p-ds4

Featured Replies

פורסם

החלטתי לקנות את הלוח הנ"ל וגם הזמנתי מהחנות, היום מישהו שלח לי פה הודעה ורשם לי סיפורי זוועה עליו.

האם מישהו נתקל איתו בבעיות מיוחדות ?

הבחור ממש הפחיד אותי ואני ממש לא רוצה להסתכן עם לוח לא יציב ובעייתי.

דיברתי עם החנות לגבי הזמנת משהו אחר, נדלקתי על ה ASUS P5B-E החדש שבאותו מחיר של ה DS4 אבל כמובן לא במלאי אצל היבואן, זמן הגעה לא כזה ידוע.

יש את ה DS3 ו P5B הרגיל.

אני צריך חוות דעת מניסיון על ה DS4, אני ממש מפחד לקנות אותו אחרי מה שסיפרו לי.

מה כן הייתם ממליצים לי לקנות (OC בסיסי, רק העלאת הבאס ל 333 ואת מהירות E6600 ל 3000).

צריך תשובה די מהירה כי החנות מחכה לתשובה מה לעשות עם ההזמנה

תודה מראש

פורסם

איזה סיפורי זוועה סיפרו לך?

על ה-ds3 יש ביקורות טובות מאד וה - ds4 אמור להיות טוב יותר : raid , firewire , 2xpcie ואולי עוד כמה דברים שאני לא זוכר .

בסה"כ לוח אחלה .

במחיר הזה אני הייתי הולך עליו .

אם תרצה להוסיף 100-200 אז יש כאן המון בקורות מעולות על האסוס p5b-deluxe

פורסם

איזה סיפורי זוועה סיפרו לך?

על ה-ds3 יש ביקורות טובות מאד וה - ds4 אמור להיות טוב יותר : raid , firewire , 2xpcie ואולי עוד כמה דברים שאני לא זוכר .

בסה"כ לוח אחלה .

במחיר הזה אני הייתי הולך עליו .

אם תרצה להוסיף 100-200 אז יש כאן המון בקורות מעולות על האסוס p5b-deluxe

בתור בעלים של הDS4 חדש לגמרי [יצא מהקופסא לפני פחות מחודש, עם אחריות וקבלות מנועה] אני מוכן להגיד לך שאם מישהו עם P5W DH DELUXE בא אליי ומציע לי החלפה כשאני מוסיף לו בה 400 ש"ח, אני הולך על זה.

אני ממש לא אוהב את הלוח הזה ויש לו המון בעיות שחלקן ייפתרו עם הזמן וחלקן לתמיד עקב תכנון לקוי... אין לי ממש חשק להסביר הכל שוב אבל בכל מקרה בתור אחד מהבעלים היחידים [לפחות שאני יודע] של הלוח, לא הייתי ממליץ למישהו לקנות אותו, P5B DLX או P5W DH DLX לכרגע הם האופציות הנורמאליות היחידות.

או הDS3 אם יש לך כוח וידע להתחיל לעשות מודים פיזיים על הלוח כדי שהוא יעבוד כמו שצריך, מה שאי אפשר לעשות על הDS4 כי הוא לא נמכר בארה"ב או באירופה [חוץ מבהולנד אם אני לא טועה] אז אף אחד מהמודרים הרציניים לא ממש יכל לעבוד על הלוח כדי ללמוד אותו ולפרסם איך משפרים בו דברים לבד.

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

J.Dog הוא זה שסיפר לי על הבעיות איתו, חוסר יציבות, ריסטים, כיבוי עצמי.

אחרי סיפורים כאלה אני ממש לא רוצה להסתכן, למרות שאני אשמח לשמוע מעוד אנשים שיש להם את הלוח הזה (אם יש כאלה).

כאמור שמתי עין על ה P5B-E, כמובן שאין אותו במלאי בארץ.

מה המומחים ממליצים ?

פורסם

אני לא בטוח אם הטענות מוצדקות (יכול להיות שכן -אז שיחליפו לוח )

בכל מקרה יש לך את ההלוח הזה שהוא מצוין אם אתה חושש http://zap.co.il/model.asp?model_id=469149

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים