עבור לתוכן

VIVO בכרטיסי מסך..מי תומך?

Featured Replies

פורסם

אני ככל הנראה קונה מחשב בימים הקרובים ובחרתי בכרטיס המסך

Leadtek Geforce PX7900GS-TDV256 NVIDIA LV182

אך רציתי לדעת אם הוא תומך בVIVO(חוץ מיציאת וידיו גם כניסת וידיו) ואם לא אז האם יש כרטיס מסך באותה רמה ובאותו מחיר שתומך בVIVO? אפילו של ATI אם הוא מומלץ..

תודה רבה :)

פורסם

הכרטיס לא תומך ב-VIVO, ובקשר לשאלה השנייה שלך, גם אותי היא הטרידה הרבה זמן, ומסתדר שיש כרטיסים שתומכים בזה, אבל זה לא נחוץ לקנות אותם כי האפשרות מעלה את המחיר שחקים... במקום זה תקנה בנוסף לכרטיס מסך גם כרטיס טלויזיה שהוא יעלה לך בין 150-300 ש"ח לאיכותיים יותר. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הכרטיס לא תומך ב-VIVO, ובקשר לשאלה השנייה שלך, גם אותי היא הטרידה הרבה זמן, ומסתדר שיש כרטיסים שתומכים בזה, אבל זה לא נחוץ לקנות אותם כי האפשרות מעלה את המחיר שחקים... במקום זה תקנה בנוסף לכרטיס מסך גם כרטיס טלויזיה שהוא יעלה לך בין 150-300 ש"ח לאיכותיים יותר. :xyxthumbs:

השאלה שלי אם אפשר לחבר לכרטיס טלויזיה מסרטת וידיאו ישנה עם החיבור הצהוב חח אני אף פעם לא זוכר איך קוראים לו...ולדגום יישירות מהקלטת לMPG או AVI דרך כרטיס טלויזיה?

פורסם

תוכל לקנות כרטיס עריכת וידאו שהוא גם כרטיס טלויזיה אם כבר, לא חושב שכרטיס טלויזיה רגיל מסוגל לעשות דבר כזה (פשוט אין לי נסיון איתם, מישהו כבר יתן לך תשובה טובה)

פורסם

אם אתה קונה כרטיס מסדרת X1000 של רדאון (כל ה 1300 1600 1800 1900)

אז יש להם video in ואתה מקבל איתם סט כבלים ואז אתה יכול לחבר לצהוב וכל החיבורים האלה ולדגום את הווידאו בעזרת תוכנות לכידה פשוטות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים