פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים יש חישן תנועה ב PS3 מובנה בתוך ה PADהחישן מאוד מוגבל ולא יתרום הרבה ולדעתי הם עשו תחישן כדי להגיד לקונים פוטנצילים שגם להם יש זיהוי תנועה ובתור מהלך עיסקי לדעתי זה מצוין אבל לגימרים שמבינים מה האבדלים בין השלט של הWII לבין השלט של הPS3 זה דבר אידיוטי ודרך אגב לשלט של הWII יש רטט למרות שהוא הרבה יותר מתוחכם מהשלט של הPS3
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים רטט מפריע לחיישן תנועה כי זה פאקינג זזבגלל שלשלט של הWII יש 2 חלקים הם יכולים לעשות אחד עם חיישן תנועה ואחד עם רטטה6אקיס בכלל לא מיושן והוא פועל בדיוק כמו שצריך אבל בגלל שהוא חלק אחד אי אפשר לשים בו רטטואיפה בדיוק לעזאזל היה חיישן תנועה בGBC GBA והSNES?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים יצא לי לעבוד שנה בחנות שבין היתר מוכרת גם קונסולות ושאתה אומר לקונים פוטנצילים ונובים מילים כמו DVD או ידית אנלוגית וכו (לפני שנים) הרבה יותר קל לימכור היום אתה יכול להגיד להם זיהוי תנועה גם אם למיתחרים שי תדבר האמיתי רובם לא ידעו מה האבדל עד שיהיה מאוחר מידי וזה ידוע שהשלט של הWII הרבה יותר מתוחכם תיבדוק כתבות ברשת ותיראה סירטונים ותבין לבד ואני לא יודע איך הוא בנוי מיבחינה תכנית אבל הוא נותן זיהוי תנועה הרבה הרבה יותר מיתקדם וכולל גם רטט וגם רמקול רטט מפריע לחיישן תנועה כי זה פאקינג זז בגלל שלשלט של הWII יש 2 חלקים הם יכולים לעשות אחד עם חיישן תנועה ואחד עם רטט ה6אקיס בכלל לא מיושן והוא פועל בדיוק כמו שצריך אבל בגלל שהוא חלק אחד אי אפשר לשים בו רטט ואיפה בדיוק לעזאזל היה חיישן תנועה בGBC GBA והSNES? הרטט נימצא בשלט הראשי ולא בנונצקו אז על תדבר סתם והראו שלט מאוד דומה לשלט של הPS3 שכולל גם זיהוי תנוע וגם רטט ופועל במישחקי PS1 וPS2 זה אומנם שלט של חברה צד שלישי ולא אלחוטי אבל טכנולוגית זה אפשרי ורק צריך להוסיף אלחוט שהיום זה לא סיפור גדול החישן תנועה במישחקי GBA וGBC היו בתוך קלטות של מישחקים מסוימים והיה אפילו מישחק אם זיהוי שמש לSNES היה ידית צד שלישי שהיה בה זיהוי תנועה אבל בה לא היה רטט עריכה -קבלו ידית אם זיהוי תנועה+רטט מאוד דומה לPS3 רק לא אלחוטי
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים זיהוי שמש?.....תגיד אם כבר בנושא מה לעזאזל הדבר האדום הזה בראש של הגיימבוי זה מין אינפרה אדום או משהו? או שזה היה קולט השמש?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים זיהוי שמש?.....תגיד אם כבר בנושא מה לעזאזל הדבר האדום הזה בראש של הגיימבוי זה מין אינפרה אדום או משהו? או שזה היה קולט השמש?אני יודע שבגיימבוי קולור והראשון היה אינפרה אדום, אז זה כנראה על מה שאתה מדבר.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים ולמה הוא שימש?פעם חשבתי שזה מאפשר לעשות כמו כבל אז ניסיתי לעשות קרב עם גיימבוי של מישהי ועם גיימבוי של חבר אבל זה לא עבד
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים ולמה הוא שימש?פעם חשבתי שזה מאפשר לעשות כמו כבל אז ניסיתי לעשות קרב עם גיימבוי של מישהי ועם גיימבוי של חבר אבל זה לא עבדחח לא ראיתי שום שימוש לזה חוץ ממשחק אחד שנתן אפשרות לשלוט על הטלוויזיה/מכשירים אחרים מתוך הגיימבוי..
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים ולמה הוא שימש?פעם חשבתי שזה מאפשר לעשות כמו כבל אז ניסיתי לעשות קרב עם גיימבוי של מישהי ועם גיימבוי של חבר אבל זה לא עבדדווקא כן...אני וחברים שלי שיחקנו כל הזמן והעברנו פוקימונים דרך זה...
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים ולמה הוא שימש?פעם חשבתי שזה מאפשר לעשות כמו כבל אז ניסיתי לעשות קרב עם גיימבוי של מישהי ועם גיימבוי של חבר אבל זה לא עבדהאינפרה אדום בקולר נתן בעיקר ליתקשר אם מיני מישחקים של פוקימון מאין מישחקי פוקימון בסיגנון של הטמגוצים שמכרו פעםוהזיהוי שמש היה דרך קלטת במישחק מסוים שקשור לערפדים
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אכן. זכרתי שראיתי משחק כזה בגיים1 (הערוץ העתיק) וחיפוש בוויקי אישר את זה.http://en.wikipedia.org/wiki/Boktai:_The_Sun_Is_in_Your_HandיוצרMetal Gear Solid הידאו קוג'ימה פיתח משחק שמזהה עד כמה אתה חשוף לשמש (רעיון גאוני בהתחשב בזה שאתה צייד ערפדים).man, you gotta love those japanese.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אז למה לא הצלחתי לשחק דרך זה פוקימון??אפילו הצמדנו את הגיימבויים ממש ממש קרובהמשחק היה פוקימון ילו ושלה אני חושב היה בלו
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים קודם כל צהוב וכחול נוצרו לGB הרגיל בצהוב רק הוסיפו עוד כמה צבעים או משהו כזה ככה שאני לא חושב שהם תמכו חוץ מיזה השימוש העיקרי לפי מה שאני זוכר היה בהיתקשרות אם מישחקי פוקימון קטנים שניראו כמו תמגוצי למישחקים האלה לא היה חיבור אם אני זוכר נכון אז הם ישתמשו באינפרה אדום ליתקשר אם הGBC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.