עבור לתוכן

פלייסטיישן 3: טירוף ההזמנות

Featured Replies

פורסם

http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100500

בנראה ש PS3

עדין שולט :|

"אם כל הרבה אנשים הזמינו את הקונסולה ביום אחד, מה יקרה בשבוע הראשון? שבועיים ראשונים"?

• תגובות 36
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שכחת את טירוף ההזמנות של XBOX 360? ::)

פורסם

זה לא משהו מיוחד, אותו סיפור היה עם ה 360

קראתי בפורומים בחו"ל על בעיות במלאי שאנשים רוצים לקנות ופשוט לא מוצאים מאיפה בגלל חוסר במכשירים

פורסם
  • מחבר

כן אבל מי ציפה שזה מה שיקרה גם אם PUSSY3?

פורסם

וממתי לוקחים חדשות מגיימר :screwy:

פורסם
  • מחבר

אז ממי?

:'( :nixweiss:

:kopfpatsch:

פורסם

השאלה שצריכה להישאל היא איזה קונסולה "לוקחת"?

פורסם

ככה היא גם עם הXBOX וגם עם הWII אני חושב שייה ככה

עכשיו שכל הקונסולות יוצאות היו הרבה קניות בגלל שאנשים יראו מה יותר שווה PS3 XBOX או WII .

פורסם

אני התלהבתי נורא מהשלט של WII. תכלס לא הבנתי מה השינוי ב- PS3 וב- XBOX360 לעמות הדור היישן חוץ משיפורים מתבקשים - גרפיקה וכו.

מה שאני בעצם שואל הוא - מהו החידוש המרעיש של שני הקונסולות האלו?

פורסם

אני התלהבתי נורא מהשלט של WII. תכלס לא הבנתי מה השינוי ב- PS3 וב- XBOX360 לעמות הדור היישן חוץ משיפורים מתבקשים - גרפיקה וכו.

מה שאני בעצם שואל הוא - מהו החידוש המרעיש של שני הקונסולות האלו?

חוץ מכוח העיבוד שאפשר לקרוא לו הדור הבא במשחקים אז יש גם את ה BLUE RAY וה HD DVD שהם פורמטים של הדור הבא ...

פורסם

http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100500

בנראה ש PS3

עדין שולט :|

"אם כל הרבה אנשים הזמינו את הקונסולה ביום אחד, מה יקרה בשבוע הראשון? שבועיים ראשונים"?

גימר אתר מטומטם והכתבה הזות מוכיחה את זה

גם הדרימקסט והN64 נימכרו בכמויות בהתחלה וזה לא עזר להם במילחמה

חוץ מיזה בעינין הPS3 כל השוק מצפה שהמישלוחים הראשונים ימכרו במהירות כי זה נימכר ל"קונים ראשונים"

שזה גימרים כבדים\מעריצי סוני וכו

וגם הPS3 יושק אם רק 400 אלף בארצות הברית ו100 אלף ביפן שזה מיספר מגוחך לקונסולה שמיתחרה על המקום הראשון

גם שה360 עושק היה מחסור גדול בכמה חודשים הראשונים

ככה שאנחנו עדין רחוקים מיכדי לדעת כמה גימרים רגילים רוצים תPS3 ומוכנים לשלם תמחיר הגבוה

עוד בערך חצי שנה שכל ה"קונים הראשונים " יסימו ליקנות תWII\PS3 תתחיל המילחמה האמיתית

וזה אם סוני תצליך ליתגבר על המיספר היצור החלש שלה כרגע

וחבל שגימר לא כתבו את זה בכתבה

ודרך אגב 30 אלף זה כלום הנינטנדו DS מוכר מיספר גבוה בהרבה כל שבוע הרבה אחרי שהוא יצא

ואני מעריך ותיזכור את זה שה כל המישלוח הראשון של הPS3 ימכר ביום או כמה ימים הראשונים וסוני תנצל את זה לפירסום

אבל לערכתי סוני לא תנצח במילחמה לטווח ארוך וב3 שנים הראשונות הWII ימכור הכי הרבה

פורסם

חידושים בפוסי3?

במילה אחת-SIXAXIS

פורסם

הSIXAXIS דפוק בלי -

רטט

סוני חיבת ליפתור תבעיות המישפטיות שלה שיהיה רטט בSIXAXIS

והזיהוי תנועה בSIXAXIS מיושן והיה אפילו במישחקים לGBC ובGBA

ושלט דומה היה לPS1 ואפילו לSNES (שלטים של חברות צד שלישי)

בישביל סוני או יותר נכון בישבילי שעוד איזה 3 שנים שאני יחשוב על אם ליקנות PS3

במיקרה שהוא יהיה בשל...לישראל ;D

שיתנו אפשרות לפחות לחבר ידיות של PS2 ויתנו לחברות פיתוח להכניס אופציות לרטט במישחקים

פורסם

אני עדיין חושב רק על wii

אני מעדיף את המשחקים הכיפיים המהנים של נינטנדו על פני כל הזבל המשעמם שהולך אצל הגייסטיישן

חוץ מזה תיהיה לי אפשרות לשחק במשחקים של הגיימקיוב שאף פעם לא שיחקתי בהם, להשלים קצת fan info

פורסם

המחשבה שלי כרגע זה ליקנות WII עוד שנה+ בתנאי שיהיה ציפ טוב וזמינות בארץ

ואו 360 או PS3 עוד 3 שנים ביחד אם טלויזית HD אמיתית שעד אז אני מקווה תיהיה זולה בהרבה מהיום

ויתחילו לשדר ברזולוציות נורמליות בארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים