עבור לתוכן

המחשב לא פועל

Featured Replies

פורסם

כאשר גלשתי באינטרנט במחשב של אבי,לפתע המחשב כבה.

הפעלתי אותו במחדש הוא נדלק אבל לא ראו במסך כלום.

הפעלתי אותו שנית וישר הוא נכנס ל BIOS,יצאתי מה-BIOS .

הפעלתי מספר פעמים מחדש כאשר התקלה הנ"ל חוזרת בכל פעם.

הוא כתב לי באחת הפעמים שיש שגיאה בחומרה(לא הספקתי לקרוא כי הוא כבה )

באחת הפעמים הוא הטעין את מערכת ההפעלה וכאשר זה הגיע להודעת ברוכים הבאים הוא נתקע.

לאחר מכן הוא כבה לחלוטין ואין אפשרות להדליקו.

פורסם

כרגע הגעת למצב שלחיצה על כפתור ההפעלה לא מפעילה אפילו את המחשב ל-boot?

אם שום דבר לא נדלק כנראה שזה הספק שנשרף...

פורסם
  • מחבר

כרגע הגעת למצב שלחיצה על כפתור ההפעלה לא מפעילה אפילו את המחשב ל-boot?

אם שום דבר לא נדלק כנראה שזה הספק שנשרף...

כן.איך אפשר לדעת אם הספק נשרף?

לפני חצי שנה אבי החליף ספק בגלל שהוקדם נשרף (כאשר הקודם נשרף עלה עשן מהספק).

פורסם

כשאתה לוחץ על הכפתור אין קול ואין עונה(אפילו רעש כלשהו)?שום תגובה?הנוריות של המקלדת יושנות?אם זה המצב אז תחליף ספק.ניסית לחבר לשקע אחר ליתר ביטחון(למרות שזה פטתי)?

פורסם

מה? איזה ספק? די עם השטויות!

רוצה לדעת משהו? אצל חבר של אבא שלי לפני 3 ימים פנטיום 2 של הבן שלו שנתנו לו פשוט נכבה.. אני מגיע מסתכל.. לוחץ על כפתור.. המאוור של ספק לא עובד אפילו... שום כלום לא עובד... אבל יש חשמל וכל זה... ניסיתי להכניס רק לשקע את הפסק ולהדליק.. וגם לא.. חשבתי ישר ספק נכון כמו כולם העיקר ספק ספק?

אז זהו שלא תופתע אבל התחלתי לנתק חיבורים לאט לאט... ניתקתי תמסך שמחובר לכרטיס מסך... כלום לא עובד...

אחריי זה ניתקתי מקלדת אולי משהו מקצר.. עדיין לא עובד... ניתקתי את העכבר מכניסה שם.. והופ המחשב נדלק! אתה מאמין? ואני כמעט אמרתי אמרתי להם לחליף ספק... לא משנה שזה עולה היום איזה 50 שקל אם לא בחינם כבר בחנויותכזה ספק של 235 חח

מסתבר הכניסה של העכבר שם מקצרת או משהו נפגע שם.... או אפילו העכבר עצמו כי אם מכניסים שוב פעם המשחב נתקע ישר.

אבל בכל מקרה אתה מבין תנקודה? אל תגיד סתם ספק, יש הרבה דברים לבדוק לפני כן... כמו דיסק קשיח שאולי נפגע? אולי מערכת ההפעלה בעצמה נדפקה?

אולי משהו מקצר פשוט כמו הסיפור שלי? יש הרבה הרבה דברים לבדוק לפני שישר "ספק" וזהו. באמת יש פה אנשים עם הצעות... "מקצועיות".

וגם כן הוא אמר שהמשחב עלה בפעם ההיא ופירט בעיות רבות כמו: חומרה.... משחב שנכנס לביוס.... זה לא אמור להגיד לכם משום מה שאולי זאת בעיית חומרה או הארד דיסק או לבדוק עוד דברים מישר להגיד ספק?

ותגיד משהו בפנים לא אומר לך לבדוק עוד דברים לפני שאתה רץ לקנות ספק כמו שמייעצים לך פה? זה לא מציק לך לבדוק עוד ועוד ועוד לפני זה? סתם לזרוק כסף? מבלי לבדוק? כמו במקרה שלי?

פורסם

יכול להיות שאתה צודק.אבל אני עדיין חושד בספק.ואם אתה קונה ספק ב50 שקל אז אל תצפה לטובות.

פורסם

יכול להיות שאתה צודק.אבל אני עדיין חושד בספק.ואם אתה קונה ספק ב50 שקל אז אל תצפה לטובות.

לא קשור התכוונתי לספק כוח של פנטיום 2... של 235 וואט חחח שעולה היום פחות מ 50 שקל...

לא למשהו חדש

פורסם

לדעתי האפשרות שמשהו מקצר לא באה בחשבון פה אבל תמיד כדי לבדוק.ולגבי הספק טעות שלי לא הבנתי כראוי :xyxthumbs:

פורסם

בלאט אם הספק נשרף איך המחשב נדלק

פורסם

בלאט אם הספק נשרף איך המחשב נדלק

מה לא הבנת בזה:

לאחר מכן הוא כבה לחלוטין ואין אפשרות להדליקו.

פורסם

אופס :kopfpatsch:

לא שמתי לב חעחע

פורסם

התופעה שאתה מתאר 90% מהפעמים מקורה בספק עוד 9% בלוח אם והשאר ממקרים מוזרים כמו שכתבו כאן למעלה.

בכל מקרה תסתכל על הלוח אם כשאתה לוחץ על הכפתור, אם המאוורר של המעבד מנסה עשירית שנייה לפעול ונכבה יש סיכוי טוב

שזה הלוח אם.

פורסם

תנסה להחליף ספק ותחזור אלינו עם תשובות(תנסה לקחת מחבר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים