פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים השאלה בכותרת, מי מבין הכרטיסי מסך הבאים הוא המישתלם ביותר מבחינת ביצועים למחיר. ואיך הוא יסחוב משחקים חדשים שיצאו לשוק? thanks
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים גם אני התלבטתי בשאלה הזו ובסוף אני לוקח את ה X1950 PRO .אני קונה אותו מנועה במחיר של 1350 והוא מגיע ממש עוד 4 ימים לארץ, כך שאני מאמין שאקבל אותו בשבוע הבא.אמור להחזיק משחקים יפה מאוד...כמו כן, אמור להיות המממשיך של 1900XT , ככה שהוא יהיה ברמה קצת יותר גבוהה.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים גם אני התלבטתי בשאלה הזו ובסוף אני לוקח את ה X1950 PRO .אני קונה אותו מנועה במחיר של 1350 והוא מגיע ממש עוד 4 ימים לארץ, כך שאני מאמין שאקבל אותו בשבוע הבא.אמור להחזיק משחקים יפה מאוד...כמו כן, אמור להיות המממשיך של 1900XT , ככה שהוא יהיה ברמה קצת יותר גבוהה.עוד 4 ימים?לפי שאני יודע הוא אמור להשתחרר בשבוע אחרון של אוקטובר
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים X1900XT 256M לרוב חזק יותר, אבל זה לא כל כך משנה מאחר וה X1950P עולה פחות.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים עוד 4 ימים?לפי שאני יודע הוא אמור להשתחרר בשבוע אחרון של אוקטוברעל פי התיכנון המקורי , הייתי אמור לקבל אותו מנועה כבר בשבוע שאחרי ה 20/9 (שזה התאריך שבוא הוא היה אמור להגיע). אבל אז חל עיכוב עולמי בהפצה שלו ונועה הודיעו לי שהם יקבלו אותו רק ב 15/10 .
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים ב zap? יותר זול 1230 ש'ח asus.צודק, נקווה שזאת לא טעות כי אסוס לא ידועים בזכות המחירים הזולים שלהם בלשון המעטה.לינק - http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=4927
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים האמת אני אגיד לכם מה- נעה דווקא יצאו איתי ממש בסדר. הזמנתי את ה 1950 ואז חל עיכוב רציני. עכשיו כל המחשב מוכן וכל מה שחסר לי היה הכ. מסך (והיות וזה המחשב הראשון שלי עם PCIX אין לי כרטיס כזה בבית שיכול לשמש כזמני עד שיגיע החדש). אם הם לא היו באים לקראתי הייתי נשאר עם כל הציוד ככה עומד ולא עושה איתו כלום עד שהיה מגיע הכ. מסך החדש (זה אומר שחלקי המחשב היו עומדים לי בערך חודש בבית ולא הייתי עושה איתם כלום). דיברתי איתם והם הסכימו לתת לי X300 (שעולה 300 ש"ח) ככרטיס זמני וכאשר יגיע החדש אני פשוט אחזיר את הכרטיס הזמני ואשלם את היתרה (כלומר עוד 1050 ש"ח). שמעו, אין מה להגיד, הם יצאו בסדר. אפשר אפילו להתייחס ל 100 ש"ח הנוספים כדמי שכירות .
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים תגידו זה רק אני או שבלינק ש-dennis14 מראים תמונה של ה-X1950XTX ולא של ה-X1950PRO?.האמת אני אגיד לכם מה- נעה דווקא יצאו איתי ממש בסדר.הזמנתי את ה 1950 ואז חל עיכוב רציני. עכשיו כל המחשב מוכן וכל מה שחסר לי היה הכ. מסך (והיות וזה המחשב הראשון שלי עם PCIX אין לי כרטיס כזה בבית שיכול לשמש כזמני עד שיגיע החדש).אם הם לא היו באים לקראתי הייתי נשאר עם כל הציוד ככה עומד ולא עושה איתו כלום עד שהיה מגיע הכ. מסך החדש (זה אומר שחלקי המחשב היו עומדים לי בערך חודש בבית ולא הייתי עושה איתם כלום).דיברתי איתם והם הסכימו לתת לי X300 (שעולה 300 ש"ח) ככרטיס זמני וכאשר יגיע החדש אני פשוט אחזיר את הכרטיס הזמני ואשלם את היתרה (כלומר עוד 1050 ש"ח). שמעו, אין מה להגיד, הם יצאו בסדר. אפשר אפילו להתייחס ל 100 ש"ח הנוספים כדמי שכירות .-בטח היה להם עודף במלאי והם ניסו דרך להיפתר מה-X300 הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.