פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים לא מזמן ביקשתי מכם המלצות למסך, והמליצו לי על ה-Viewsonic E70F+SB מ-logicpc. דיברתי עם אחד מעובדי החנות והוא אמר שהמסך הנ"ל לא במלאי ושהוא ממליץ על ה-Samsung 793MG.שאלתי היא: האם שווה לי לקנות את הסמסונג עכשיו, או לחכות שבוע ל-Viewsonic? בנוסף, ברצוני לדעת אם אחד המסכים טוב מהשני באופן משמעותי.תודה.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אם אתה לא יכול לראות אותם בפעולה אחד ליד השני תבדוק לפי הנתונים הטכניים שלהם בלי שום קשר לדגמים ספציפית שתי החברות מעולות! לי יש מסך של סמסונג כבר 6 שנים (SyncMaster 753DF) ואני מרוצה ממנו
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים קנה אותו זה מסך מצויין. יש לי ניסיון עם 4 מסכים של סמסונג והם אמינים וטובים מאוד
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר קנה אותו זה מסך מצויין. יש לי ניסיון עם 4 מסכים של סמסונג והם אמינים וטובים מאוד אוקיי, תודה. בכל זאת הייתי רוצה לשמוע דעות של מישהו עם ניסיון עם הדגמים הספציפיים שהבאתי; נכון לעכשיו אני אלך על הסמסונג.
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים אני מדבר מניסיון גם מהמסך הזה, הבעיה היחידה שלו שהכפתורים יושבים בצד חחלא תרגיש חרטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.