עבור לתוכן

שאלה בקשר לBABYLON

Featured Replies

פורסם

שלום חבריםם

כאשר אני מפעיל את בבילון אני נתקל בהודעה כזאת

YOUR BABYLON HAS EXPIRED TO CONTINUE ENJOYING BABYLON SERVICES PLEASE CLICK OK

כאשר אני לוחץ אוקיי הוא מפנה אותי לאתר שלהם כדי שאני ארכוש את הבבילון

מישהו אולי יודע איך אני מסדר את זה?(בלי לרכוש את הבבילון :))

תודה לעוזרים...

פורסם

ההודעה הראשונה שלך ונראה שהיא בדרכה להינעל.

בכל אופן, אני לא בטוח שזה נקרא ווארז או פריצה אבל אפשר להסיר את בבילון ע"י הוספה והסרה בלוח הבקרה. לאחר מכן מוחקים מפתח אחד ברגיסטרי, מאתחלים את המחשב ומתקינים מחדש. נשמע מסובך אבל שתי דקות של עבודה ורכשת לך עוד חודש של נסיון. עובד אצלי כבר למעלה משנה.

לא פריצה ולא קראק. הסרה התוכנה ומחיקת מפתח ברגיסטרי. איתחול המחשב והתקנת גירסת הנסיון מחדש. אולי לא מוסרי ויפה אבל אני לא חושב שאלו מהצעדים שתיארתי נחשבים לא חוקיים.

אגב, תוכנה מצויינת ושווה רכישה.

פורסם

בפורום מתחרה (אם אפשר לקרוא לו ככה) נאמר שלמחוק את המפתח ברג'סטרי זה חוקי לגמרי,

אני לא בטוח עד כמה זה נכון אבל זה הגיוני.

פורסם

למחוק זה חוקי, אבל אם המחיקה גורמת בעצם לפריצה , שימוש חוזר שהוא לא חוקי,אז זה כמובן לא חוקי

גם להפעיל קובץ מסוים זה חוקי. אבל אם בעזרת ההפעלה שלו זה גורם לפריצה זה לא חוקי(למשל הפעלת קובץ שפורץ תוכנה)

גם נישמע היגיוני.

פורסם

אם מישהו מפרסם בפורום מדריך לשיפור ביצועי חלונות ע"י שינויים ברגיסטרי או ביטול פונקציות מעצבנות של חלונות, הרי שהוא "פורץ" את תוכנת חלונות ומכניס בה שינויים כרצונו. אני לא אתפלא אם בהסכם הקניה של חלונות ממיקרוסופט, יש הגבלה של המשתמש משינויים כלשהם במוצר. הרי המוצר לא ממש שלו גם אם קנה אותו.

פורסם

חח תפעיל את התוכנה

די קלינר

ואחר כך תוריד את הפיירול SYGATE

ותחסום את הביבלון

חחחחחחחחחחחח

איזה שיטה טובה

פורסם

למחוק זה חוקי, אבל אם המחיקה גורמת בעצם לפריצה , שימוש חוזר שהוא לא חוקי,אז זה כמובן לא חוקי

גם להפעיל קובץ מסוים זה חוקי. אבל אם בעזרת ההפעלה שלו זה גורם לפריצה זה לא חוקי(למשל הפעלת קובץ שפורץ תוכנה)

גם נישמע היגיוני.

זה מה שהתכוונתי להגיד, אני בטוח שיש תוכנות ששכחו לרשום בתנאי התקנה שאסור לעשות

שימוש חוזר בתקופת הניסיון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים