פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים שלום חבריםם כאשר אני מפעיל את בבילון אני נתקל בהודעה כזאת YOUR BABYLON HAS EXPIRED TO CONTINUE ENJOYING BABYLON SERVICES PLEASE CLICK OK כאשר אני לוחץ אוקיי הוא מפנה אותי לאתר שלהם כדי שאני ארכוש את הבבילון מישהו אולי יודע איך אני מסדר את זה?(בלי לרכוש את הבבילון ) תודה לעוזרים...
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים פה יש דיון ארוך על זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59719.0בעיקר סעיף מספר 1
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים ההודעה הראשונה שלך ונראה שהיא בדרכה להינעל.בכל אופן, אני לא בטוח שזה נקרא ווארז או פריצה אבל אפשר להסיר את בבילון ע"י הוספה והסרה בלוח הבקרה. לאחר מכן מוחקים מפתח אחד ברגיסטרי, מאתחלים את המחשב ומתקינים מחדש. נשמע מסובך אבל שתי דקות של עבודה ורכשת לך עוד חודש של נסיון. עובד אצלי כבר למעלה משנה.לא פריצה ולא קראק. הסרה התוכנה ומחיקת מפתח ברגיסטרי. איתחול המחשב והתקנת גירסת הנסיון מחדש. אולי לא מוסרי ויפה אבל אני לא חושב שאלו מהצעדים שתיארתי נחשבים לא חוקיים.אגב, תוכנה מצויינת ושווה רכישה.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים בפורום מתחרה (אם אפשר לקרוא לו ככה) נאמר שלמחוק את המפתח ברג'סטרי זה חוקי לגמרי,אני לא בטוח עד כמה זה נכון אבל זה הגיוני.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים למחוק זה חוקי, אבל אם המחיקה גורמת בעצם לפריצה , שימוש חוזר שהוא לא חוקי,אז זה כמובן לא חוקיגם להפעיל קובץ מסוים זה חוקי. אבל אם בעזרת ההפעלה שלו זה גורם לפריצה זה לא חוקי(למשל הפעלת קובץ שפורץ תוכנה)גם נישמע היגיוני.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים אם מישהו מפרסם בפורום מדריך לשיפור ביצועי חלונות ע"י שינויים ברגיסטרי או ביטול פונקציות מעצבנות של חלונות, הרי שהוא "פורץ" את תוכנת חלונות ומכניס בה שינויים כרצונו. אני לא אתפלא אם בהסכם הקניה של חלונות ממיקרוסופט, יש הגבלה של המשתמש משינויים כלשהם במוצר. הרי המוצר לא ממש שלו גם אם קנה אותו.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים חח תפעיל את התוכנה די קלינרואחר כך תוריד את הפיירול SYGATEותחסום את הביבלוןחחחחחחחחחחחחאיזה שיטה טובה
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים למחוק זה חוקי, אבל אם המחיקה גורמת בעצם לפריצה , שימוש חוזר שהוא לא חוקי,אז זה כמובן לא חוקיגם להפעיל קובץ מסוים זה חוקי. אבל אם בעזרת ההפעלה שלו זה גורם לפריצה זה לא חוקי(למשל הפעלת קובץ שפורץ תוכנה)גם נישמע היגיוני.זה מה שהתכוונתי להגיד, אני בטוח שיש תוכנות ששכחו לרשום בתנאי התקנה שאסור לעשותשימוש חוזר בתקופת הניסיון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.