פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים באיזה שלב אתה?הוא אמור לשאול אותך עד כמה שזכור לי.אם כבר התקנת תנסה כפתור ימני על MY COMPUTER->DISK MANAGMENTעדיף שתחכה למישהו שמבין בזה.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר באיזה שלב אתה?הוא אמור לשאול אותך עד כמה שזכור לי.אם כבר התקנת תנסה כפתור ימני על MY COMPUTER->DISK MANAGMENTעדיף שתחכה למישהו שמבין בזה.אני רוצה לפרמט את המחשב מההתחלה ככה שאני רוצה מדריך או שמשהו ידריך אותי איך לעשות הווינדוס שלי בעברית
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים הנה מצאתי מדריך http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2951614,00.html והנה אתר אם מדריכים וקישוריםhttp://www.faqil.com/)
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים זה פשוט מאוד ולא צריך לדעת אגלית גבוההבתחילת ההתקנה אתה מגיע לחלק של חלוקת הדיסק ובחירת המחיצה של ווינדוסהוא יראה לך את כל המחיצות שיש לך ותוכל למחוק את כל המחיצות ולבחור מחיצות חדשות ואת גודלם ולפרמט אותם (עדיף בפורמט ntfs אלא אם כן אתה רוצה להתקין גם לינוקס במחשב אז מחיצה אחת תעשה בפורמט fat 32 )בחר במחיצה הרצויה ותתקין את הווינדוס
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים תראה אתה לא צריך לעשות את זה בהתקנת הווינדואוס... לא כל כך מומלץ וגם כן לא כזה נוח... בשביל מה סתם לעבוד קשה?הדרך הכי פשוטה היא כאשר תתקין לבסוף את הווינדואוס ודרך תוכנה אשר נקראת: Norton Partition Magic 8או לא של נורטון אלה פשוט תוכנה של: Partition magic 8הכי קל.. פשוט מתקין... נכנס בוחר לך אות למחיצה החדשה... קובע כמה אתה רוצה לכל מחיצה.... עושה רסטרט... וברסטרט זה יקח לך דקה בערך עד שזה משנה שם... וזהו סיימת... הכי קל.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר תראה אתה לא צריך לעשות את זה בהתקנת הווינדואוס... לא כל כך מומלץ וגם כן לא כזה נוח... בשביל מה סתם לעבוד קשה?הדרך הכי פשוטה היא כאשר תתקין לבסוף את הווינדואוס ודרך תוכנה אשר נקראת: Norton Partition Magic 8או לא של נורטון אלה פשוט תוכנה של: Partition magic 8הכי קל.. פשוט מתקין... נכנס בוחר לך אות למחיצה החדשה... קובע כמה אתה רוצה לכל מחיצה.... עושה רסטרט... וברסטרט זה יקח לך דקה בערך עד שזה משנה שם... וזהו סיימת... הכי קל.התקנתי את הPartition magic 8 איפה אני לוחץ נסיתי לעשות הכל עזרה בבקשה
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים זה לא בעיה, בצד שמאל של התוכנה למעלה יש אמור להיות : Create new...אתה לוחץ שם ואז עושה הלאה.... הלאה... עד שאתה מגיע לתפריט של בחירת אות... כמות הזיכרון לכל מחיצה וכו,...
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים הורדת או קנית ? גם אני הורדתי שאז התברר שזה רק דמו ללא אפשרות לחלק כללואם יש תוכנה כזאת בחינם נשמח ללינקבכל מקרה אם יש לך גיבויים תחלק בהתקנה של הווינדוס - מאוד פשוט
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר הורדת או קנית ? גם אני הורדתי שאז התברר שזה רק דמו ללא אפשרות לחלק כללואם יש תוכנה כזאת בחינם נשמח ללינקבכל מקרה אם יש לך גיבויים תחלק בהתקנה של הווינדוס - מאוד פשוטכן גם אני לא יצלחתי לחלק אני יוריד גרסא מלאה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.