פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים בתחילת המשחק אני עובר אימון ע"י המפקד.בשלב של הזריקת תפוחי האדמה הוא אומר לי לזרוק אותם לתוך האמבטיה. אני זורק ושום דבר לא קורה!הוא ממשיך להגיד לי כל הזמן שאני צריך לזרוק לתוך האמבטיה אבל אני זורק לתוך האמבטיה ותפוחי האדמה נכנסים.מה לעשות?תודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים עשיתי את זה מזמן אז אני לא זוכראל יכול להיות יש עוד אזורים לזרוק עליהם את התפוחי אדמהתרחר מסביב
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים במשימה המפקד מבקשה לזרוק את תפוחי האדמה לכמה מקומות:לדלת,לחלון,ולאמבטיה.תנסה את כולם..זה יכול להיות באג במשחק..תתקין מחדש ותמחק את כולו.יש גם פאטץ תתקין אותו...אחרי שתמחוק.
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר בהתחלה הוא ביקש לזרוק באמבטיה. זרקתי.אחרי זה בדלת השמאלית. זרקתי.שוב הוא ביקש באמבטיה ואני זורק והוא עדיין ממשיך ואומר לי לזרוק באמבטיה ואני כבר גומר את כל תפוחי האדמה...איזה פאטץ יש?
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים הייתה לי את אותה בעיה תנסה להפעיל את המשחק מחדש (אני לא הייתי צריך פאצ'ים ושטויות) ותנסה לזרוק לפני שהוא מתחיל לדבר\ תזרוק טיפה למעלה מהאובייקט, כלומר טיפה למעלה מהחלון, וטיפה יותר רחוק מהאמבטיה.זה אמור לסדר את זה בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.