עבור לתוכן

חוות דעת לפני קניה - LG - עד 10000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לפטופ לעבודה

מה לעזאזל איכפת לו ממשחקים?

פורסם

העיקר להתווכח...

בכל מקרה, אם הדיון הוסט כבר לנושא של "האם הQUADRO הנ"ל מתאים למשחקים"

אז בבקשה

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=46913&page=6

כאן משתמש מסויים הועיל בטובו לעשות בנצ'מארקים לכרטיס, והתרשמויות, ואמר שהוא משחק איתו בכיף בHL2 ובBF2... בנוסף הוא אמר שהכרטיס הזה מתחרה בביצועים במשחקים בX1400

כמו כן, כאן:

http://provega.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx

אפשר לראות משתמש שעשה השוואה ישירה בין הכרטיס מסך המשולב לבין הQUADRO המדובר, ואנו רואים את הפרש הביצועים... כ300 אחוז בהערכה גסה ב3DMARK06.

ושוב פעם, פותח האשכול ביקש לפטופ לעבודה, ללא פירוט ספציפי, והגיע עם לפטופ משלו שהוא מתעניין בו. אני בתמורה באותו התקציב נתתי לו לפטופ עדיף מכל הבחינות.

אגב, לגבי

"אז עכשיו 4690 זה 5000 ::)", תנסה להסתיר בפעם הבאה בצורה קצת יותר מוצלחת את העובדה שאתה נמצא כאן רק בשביל להתווכח.

עוד פעם אנו נופלים קורבן ל

"Mr. "i don't have a clue, but i have an opinion!"

פורסם

אני חושב שהוויכוחים שלכם חסרי טעם, כבר עניתי על מה ההבדל בין QUADRO לכרטיס רגיל, ברור שQUADRO יריצו משחקים אין שום סיבה שבעולם שלא, סדרת הQUADRO זו סדרה שבנויה בדיוק כמו הכרטיסי מסך למשחקים שאנו מכירים היטב בנויים, רק שהדרייברים והביוס שונים, זה הכל.................................

הדרייברים והביוסים של סדרת הQUADRO מתמקדים ב3D RENDERING ואופציות עיצוב מתקדמות, בעוד שהדרייברים והביוסים של כרטיסי מסך כגון 7900GT וכו' וכו' מתמקדים בSHADING ופילטרים כמו AA\AF וכו'......... מובן?.................. הסיבה שQUADRO עולה יותר זה כי הבאנדל שלו רחב יותר והכרטיסים מאפשרים יותר אופציות לעריכה וRENDERING זה הכל, בסופו של דבר אלו כרטיסים רגילים לגמרי.

ודרך אגב, ניתן לקחת כרטיס רגיל [במידה שיודעים לאיזה כרטיס הוא מקביל בסדרת הQUADRO], לעשות לו FORCE FLASH לביוס עם IMG של ביוס של כרטיס QUADRO, והרי לכם, כרטיס QUADRO אורגינל, להתקין דרייברים והופ חסכתם כמה אלפי שקלים, לא מומלץ בכל מקרה כי לרוב זה דיי מסובך להתאים ביוסים ועלול ליצור בעיות ולעיתים רחוקות גם בעיות בלתי ניתנות לתיקון, כך שאני לא לוקח שום אחריות אם עשיתם דבר כזה.

-ג'ו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים