עבור לתוכן

מחשב חדש... דרושים משחקים לזרוק עליו

Featured Replies

פורסם

קח ותפסיק לצחוק

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160981.0

זה ארוך אני יודע , אבל כתוב שם בפירוש שמנוע הSOURCE הוא הבייבי של ATI תודה על התגובה הזאת , אתה יודע , בביקורות פה עושים מבחנים לכרטיסי מסך על פי STRESS TEST שיש בCS:S , תנסה להעלות מעבר להגדרות שלך , וככה תגיע למקסימום , או פשוט תעשה אוברקלוק לכרטיס , הכי טוב , רק עובדה אחת שלפניי שאתה מתחיל בבדיקות אתה צריך לדעת , זה ש30 FPS זה הכי נמוך שאפשר לשחק עליו , וש50 זה המומלץ

עובדה- כאשר מפעילים dark mesiah הבייבי של הסורס הבייבי של ואלו מופיע לוגו הניוודיה the way it was meant to be playd

תקשיב לעובדות הם יודעות יותר ממך

• תגובות 32
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

OMG המנוע תוכנן שיעבוד יותר טוב עם כרטיסים של ATI, זה ידוע. אולי יובי חתמה על הסכם עם NVIDIA, מי יודע?

פורסם

OMG המנוע תוכנן שיעבוד יותר טוב עם כרטיסים של ATI, זה ידוע. אולי יובי חתמה על הסכם עם NVIDIA, מי יודע?

יובי מפיצה היא לא חותמת על כלום.. אם כבר המפתחים יחתמו

פורסם

עובדה- כאשר מפעילים dark mesiah הבייבי של הסורס הבייבי של ואלו מופיע לוגו הניוודיה the way it was meant to be playd

תקשיב לעובדות הם יודעות יותר ממך

זה בגלל שיש לך כרטיס של NVIDIA :kopfpatsch:

המנוע של DOOM3 הותאם לכרטיסים של NVIDIA

המנוע של HF עבר "התאמה" לכרטיסים של ATI. (בתכלס, הוא עובד לאט יותר אם הוא מזהה כרטיס של NVIDIA, אבל אחרי שאנשים גילו את זה והפיצו הוראות איך לעבוד עליו שהוא יחשוב שמותקן כרטיס של ATI המפתחים הורידו את הקשקוש הזה)

ובחזרה לנושא, OBLIVION כמו שכבר אמרו יגרום לכל מחשב חדש להזיע קשה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ה-MX440 שודרג ל-7900GS, אני משחק על הגדרות מקסימליות.

או , כרטיס מצויין , הוא עולה פחות מMID RANGE , אבל הביצועים שלו מזכירים בצורה מפחידה 7900GT , וחוץ מזה יש לו פוטנציאל אוברקלוק עצום , רק להעלות תדרים ולעוף...

המנוע של DOOM3 הותאם לכרטיסים של NVIDIA

המנוע של HF עבר "התאמה" לכרטיסים של ATI. (בתכלס, הוא עובד לאט יותר אם הוא מזהה כרטיס של NVIDIA, אבל אחרי שאנשים גילו את זה והפיצו הוראות איך לעבוד עליו שהוא יחשוב שמותקן כרטיס של ATI המפתחים הורידו את הקשקוש הזה)

ובחזרה לנושא, OBLIVION כמו שכבר אמרו יגרום לכל מחשב חדש להזיע קשה :xyxthumbs:

צודק , הוא יוריד לקרשים מערכות יחסית חדשות ומערכות חדשות נקודה הוא יקרע , אבל כמו GHOST REACON ADVANCED WARFIRE , הוא שווה את זה , אגב גם GRAW ידוע כמשחק שיוציא למחשב תמיץ...

עריכה : אגב מנועים מבוססי Nvidia וATI , המנוע של JUST COUZE תוכנן במקור לעבוד על GE FORCE 7900 ו7600 , אבל אני לא חושב שתהייה בעיה להריץ את הגראפיקה העוצרת נשימה שלו (לצערי , זה כל מה שיש לו...) על כרטיס HIGH END וMID RANGE של ATI , הנה ביקורת עליו למי שמעוניין http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100231

פורסם

מה לעזאזל הקשר המזדיין

פורסם
  • מחבר

מה לעזאזל הקשר המזדיין

א. לא יפה לקלל , זה מכער לנו את הפורום , ויותר חשוב , זה אסור לפי החוקים , אם אתה ממש מרגיש שאתה חייב לקלל , תקלל ככה : "מה לעזאזל הקשר ה*&%#@@ן" .

ב. כעיקרון , בן אדם שקנה כרטיס מסך במיטב כספו ידבר תמיד בעדו , זה לא משנה מה תגיד יהייה נכון ...

פורסם

א. לא יפה לקלל , זה מכער לנו את הפורום , ויותר חשוב , זה אסור לפי החוקים , אם אתה ממש מרגיש שאתה חייב לקלל , תקלל ככה : "מה לעזאזל הקשר ה*&%#@@ן" .

ב. כעיקרון , בן אדם שקנה כרטיס מסך במיטב כספו ידבר תמיד בעדו , זה לא משנה מה תגיד יהייה נכון ...

1.Q#$%Q$%!$%

2.יש לי בכלל ראדאון עכשיו למה סתם ל!#$! תשכל כמו איזה #$!@$ זה שמופיע לוגו !$@$15 של איזה חברה באיזהשהו משחק לא אומר שזה בגלל שיש לך כרטיס של אותה חברה

פורסם

1.Q#$%Q$%!$%

2.יש לי בכלל ראדאון עכשיו למה סתם ל!#$! תשכל כמו איזה #$!@$ זה שמופיע לוגו !$@$15 של איזה חברה באיזהשהו משחק לא אומר שזה בגלל שיש לך כרטיס של אותה חברה

אני רואה איזה ראדאון יש לך :

מפרט המחשב של TheReaper

pentium D 2.6

Geforce 7600GS EVGA

512X2 DDR2 677 ram

Asrock PT880 ultra

=\

פורסם

בואו נסדר כאן קצת את העניינים. מנוע הסורס תוכנן במיוחד לכרטיסי ATI, ולמרות זאת אין באמת עליונות מסויימת של כרטיסי ATI על פני NVIDIA במנוע זה(למשל שמדברים על X1800GTO לעומת 7600GT ה7600GT לוקח אותו בסורס דיי בקלות..)

בקשר לDOOM3 והמשחקים שמבוססים עליו(prey,quake4,riddick) כאן באמת ידה העליונה היא של NVIDIA ואפשר לראות הבדלים משמעותיים בקצב הפריימים... כנראה שהמנוע של דום3 הותאם מתכלתכילה במיוחד לכרטיסי NVIDIA והוא עושה את זה מ-ע-ו-ל-ה.. למרות זאת, כרטיסי ATI החדשים(גם ה9800XT שהיה לי) מריצים את המשחקים האלו על הגדרות גבוהות עם פילטרים ולא מתקשים להריץ אותם חלק.. כנ"ל גם את HL2.. ככה שהויכוח הזה מיותר וחסר תועלת לחלוטין והייתי מאוד שמח אם הייתם חוזרים לנושא המקורי.. כי אם לא תעשו את זה אני מאמין שהתארד ינעל במהרה.

פורסם

VAMPIRE THE MASQUARADE:BLOODLINES

משחק תפקידים מצוין המבוסס על מנוע הסורס.

פורסם

נכון וגם המנוע שלו בודק ביצועים לא רע בכלל!

איך שכחתם להזכיר את:GHOST RECON:ADVANCED WARFIGHT? או בקיצור GRAW?

משחק עם פיזיקה מטורפת, שמעתי שאם מפוצצים שם משהו אז הלבנים נופלות ופוגעות לך במוח ויכולות להרוג אותך וגם העמודים מתעקמים שמתפוצץ לידם משהו...

אקיצור משחק קרבות לחימה כמו בשטחים רק במשחק מחשב ועם טכנולוגיה של המאה ה 22 או משהו..

פורסם

אם אתה רוצה לשחק את GRAW על טקסטורות באיכות גבוהה אתה צריך כ"מ עם 512MB זיכרון אז תקח את ה - X1950PRO 512MB במקום ה - X1900XT 256MB.

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה לשחק את GRAW על טקסטורות באיכות גבוהה אתה צריך כ"מ עם 512MB זיכרון אז תקח את ה - X1950PRO 512MB במקום ה - X1900XT 256MB.

יהייה לי את גרסאת ה512 הוותיקה יותר ...

VAMPIRE THE MASQUARADE:BLOODLINES

משחק תפקידים מצוין המבוסס על מנוע הסורס.

לקחתי גם את השם הזה , בכל מקרה , על תבינו אותו לא נכון , כרגע מנוע הSOURCE אצלי בהערכה למנועים מקום שני , אני מאוד אוהב את האייכות של המנוע הזה , אבל כרגע מקום 1# אצלי זה מנוע CRY ENGINE של CRYTEK , זה שעליו מבוסס FAR CRY המדהים ועליו יבוסס CRYSIS שלפי סרטונים שראיתי שצולמו בE3 יהייה גם מדהים

פורסם

המנוע של CRYSIS יבוסס על מנוע חדש העונה לשם המאד לא מקורי

CRY ENGINE 2 ולא על המנוע של FAR CRY.

המנוע של פאר קריי הוא גם המנוע הגראפי האהוב עליי כיום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים