עבור לתוכן

מחשב חדש... דרושים משחקים לזרוק עליו

Featured Replies

פורסם

ובכן , אני קונה מחשב חדש (במפרט המחשב שלי יופיעו הרכיבים תכף אני אעדכן) , ותהיתי, איזה משחקים חדשים מה2-3 חודשים האחרונים אתם ממליצים לזרוק עליו ? תרשו לעצמכם את המשחקים עם הגראפיקות הכי כבדות , אבל עם המשחקיות הכי טובה וכו' , אני קונה איתו גם סטיק למטוסים אז אפשר גם סימולטורים , יאללה תתפרעו :cool2:

• תגובות 32
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

CoH די כבד בגראפיקה אבל זה אסטרטגיה

למעשה לא יצאו משחקים טובים לאחרונה מצטער לומר.

אני משחק כרגע ב Scarface(ראה דיון רשמי לפרטים נוספים) ואם אתה רוצה גראפיקה כבדה ומשחקיות אז Prey הוא משחק טוב(תנסה את הדמו קודם. הוא משתמש במנוע של DOOM 3 אבל אל תדאג זה משחק בסדר שאפשר להעביר איתו ת'זמן)

זהו אחי אני לא מכיר עוד משחקים טובים שיצאו לאחרונה שירצו אותך.

פורסם

FARCRY יויצא הרבה גם ממחשבים חדשים. DARKMESSHIAH יציא עוד כמה ימים וגם NWN2..

פורסם

Dark Messiah.

Gothic 3.

BF2142

ותתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם , זה ראש וראשון , דבר שני , ז'אנר לא ממש איכפת לי איזה כל עוד זה משחק טוב , שימו "משחק טוב " כעדיפות ראשונה בסדר עדיפויות , אחר כך גראפיקה כבדה , דבר שני , את BF2 ואת FAR CRY המעולים כבר יש לי , אני מתקין אותם , דבר שלישי , לקחתי את PREY שמעתי שהוא טוב , אני חושב גם על CAESAR IV , על CIV IV , על COMPANY OF HEROES (נא לציין פעם באה בשם מלא כי לקח לי זמן להבין איזה משחק זה) , יאללה עוד הצעות

דרך אגב , תודה לDANTE123 על ה"תתחדש" , מאחל לך מחשב יותר טוב

פורסם

את caesar יש לי, אני אגיד לך איך הוא מחר כי אני לא בטוח שלהרבה אנשים יש את המשחק.

אגב, אני מסתדר עם המחשב שלי, תודה ;D

פורסם

Microsoft Flight Simulator X, סימולטר בין הכבדים שקיימים היום.

על המחשב שלך המשחק יראה מדהים על מקסימום.

אני מקנא :silly:

פורסם

Half-Life 2

Doom 3

Quake 4

FEAR

Serious Sam 2

Company of Heroes

Scarface

Battlefield 2142

Prey

Far Cry

Penumbra

פורסם
  • מחבר

את caesar יש לי, אני אגיד לך איך הוא מחר כי אני לא בטוח שלהרבה אנשים יש את המשחק.

אגב, אני מסתדר עם המחשב שלי, תודה ;D

התכוונתי משלי :xyxthumbs:

Microsoft Flight Simulator X, סימולטר בין הכבדים שקיימים היום.

על המחשב שלך המשחק יראה מדהים על מקסימום.

אני מקנא :silly:

נשמע טוב , אניי אומנם שונא את MICROSOFT כי הם פרות , אבל משחקים טובים יש להם (FABLE THE LOST CHAPTERS לדוגמא , הופץ ע"י מיקרופלוץ)

Half-Life 2

Doom 3

Quake 4

FEAR

Serious Sam 2

Company of Heroes

Scarface

Battlefield 2142

Prey

Far Cry

Penumbra

אחלה רשימה , רשמתי לעצמי את המחשקים ואני אשיג אותם בהקדם !!!

פורסם

Half-Life 2

Doom 3

Quake 4

FEAR

Serious Sam 2

Company of Heroes

Scarface

Battlefield 2142

Prey

Far Cry

Penumbra

אם אתה רוצה RPG עם גרפיקה שווה ביותר קח את the elder scrolls oblivion

אם אהבת את H2 ו1 אז Episode 2 יעשה לך טוב זה ההמשך של HL2 וגם מגיע עם משחק בשם PORTAL והכל שמה עם SOURCE=שליטה

פורסם
  • מחבר

מנוע הSOURCE ידוע בתור מנוע בפותח בלעדית לATI , הX1900XT 512 יריץ אותו כמו חלום , כל משחק שיבוסס על המנוע הזה יהייה דבר ראשון מקסים מבחינה גראפית ודבר שני יעבוד יופי אפילו על סדרת X1300XX , אני אישית מת על משחקים שמתבססים על המנוע הזה , ואני אשיג כמה שיותר מהר את HALF LIFE 2 , EPISODE 1 וכו', אגב OBLIVION גם מבוסס עליו ?

פורסם

מנוע הSOURCE ידוע בתור מנוע בפותח בלעדית לATI , הX1900XT 512 יריץ אותו כמו חלום , כל משחק שיבוסס על המנוע הזה יהייה דבר ראשון מקסים מבחינה גראפית ודבר שני יעבוד יופי אפילו על סדרת X1300XX , אני אישית מת על משחקים שמתבססים על המנוע הזה , ואני אשיג כמה שיותר מהר את HALF LIFE 2 , EPISODE 1 וכו', אגב OBLIVION גם מבוסס עליו ?

1.תמשיך לחלום לא סתם יש לוגו של ניוודיה במשחקים מבוססי סורס

2.לא

פורסם

צודק, מנוע מעולה - שיחקתי ב-CS:S עם כרטיס מסך MX440 64MB, רץ כמו שצריך בהגדרות בינוניות (יותר מזה לא ניסיתי).

פורסם
  • מחבר

1.תמשיך לחלום לא סתם יש לוגו של ניוודיה במשחקים מבוססי סורס

2.לא

קח ותפסיק לצחוק

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160981.0

זה ארוך אני יודע , אבל כתוב שם בפירוש שמנוע הSOURCE הוא הבייבי של ATI

צודק, מנוע מעולה - שיחקתי ב-CS:S עם כרטיס מסך MX440 64MB, רץ כמו שצריך בהגדרות בינוניות (יותר מזה לא ניסיתי).

תודה על התגובה הזאת , אתה יודע , בביקורות פה עושים מבחנים לכרטיסי מסך על פי STRESS TEST שיש בCS:S , תנסה להעלות מעבר להגדרות שלך , וככה תגיע למקסימום , או פשוט תעשה אוברקלוק לכרטיס , הכי טוב , רק עובדה אחת שלפניי שאתה מתחיל בבדיקות אתה צריך לדעת , זה ש30 FPS זה הכי נמוך שאפשר לשחק עליו , וש50 זה המומלץ

פורסם

קח ותפסיק לצחוק

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160981.0

זה ארוך אני יודע , אבל כתוב שם בפירוש שמנוע הSOURCE הוא הבייבי של ATI תודה על התגובה הזאת , אתה יודע , בביקורות פה עושים מבחנים לכרטיסי מסך על פי STRESS TEST שיש בCS:S , תנסה להעלות מעבר להגדרות שלך , וככה תגיע למקסימום , או פשוט תעשה אוברקלוק לכרטיס , הכי טוב , רק עובדה אחת שלפניי שאתה מתחיל בבדיקות אתה צריך לדעת , זה ש30 FPS זה הכי נמוך שאפשר לשחק עליו , וש50 זה המומלץ

ה-MX440 שודרג ל-7900GS, אני משחק על הגדרות מקסימליות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים