עבור לתוכן

מה אתם אומרים על השילוב הזה..

Featured Replies

פורסם

Athlon 3800 dual core

Gigabyte GA-K8NSC

יש לציין שהלוח תומך ב AGP 8X וDDR 400.. (יש לי צורך בזה - כיוון שיש לי כרטיס יחסית חדש שהוא AGP 8X)...

פורסם

למה לא Core 2 Duo E6300 ו-ASRock 775Dual-VSTA?

גם AGP ו-DDR וגם PCI-Express x16 (לוגית הוא X4) וגם DDR2-667

פורסם
  • מחבר

הרבה יותר יקר...

תגיד, תהיה לי בעייה להרכיב את שני הרכיבים על המחשב שלי עם

ספק כוח 300W או 350W (לא זוכר) שיש לי

וזיכרון של 266mhz DDR

...??

פורסם

שווה יהיה להוסיף את ה - 300 ש"ח בשביל הקונרו (אלנדייל).

פורסם

ההבדל במפרטים הוא בסביבות ה200+- שקל (לטובת המעבד) ואתה מרוויח מעבד חדש ותמיכה רחבה בלוח..

לגבי הספק אמור להחזיק אבל איזה כרטיס מסך יש לך..(איזה דגם הספק)?

ולא צריכה להיות בעיה גם עם הזיכרון..

פורסם

נראה לי שהספק יעשה לך בעיות עדיף להגדיל

פורסם
  • מחבר

יש לי 6600 של Gigabyte....

אני אצטרך להחליף גם את המאוורר של המעבד?? (יש לי כרגע P4 1700mhz)??

פורסם

יש לי 6600 של Gigabyte....

אני אצטרך להחליף גם את המאוורר של המעבד?? (יש לי כרגע P4 1700mhz)??

אני לא מבין גדול ואני חושב שכדאי לך להתחיל לחסוך למחשב חדש (בעיקר אם אתה צריך אותו למשחקים) ולא להתעסק אם המחשב שלך אם הוא לא מקולקל.

אם אני לא טועה ה6600 היה value-mainstream לפני שנתיים עכשיו הוא נחשב כבר ל low end למרות שהוא יכול להיות די סביר.

כולם עוברים עכשיו לDDR1 , וAM2/775 ויש הרבה יותר מבחר ומחירים טובים לכרטיסי PCIE . לא נראה לי שהמעבד שלך יתן הרבה ואתה בכלל בטוח שיש לך DDR ולא SDRAM או RDRAM? . אם זה DDR רוב הסיכויים שזה גם DDR266 .

לא נראה לי שהמאוורר יתאים אני חושב שה P4 1.7GHZ הם תושבת 423 פעם הייתי צריך מאורר כזה ולא מצאתי כי בזמנו עברו ל478....

פורסם
  • מחבר

הסוקט הוא 478...

מחשב חדש, לא רלוונטי לי כרגע...(יותר מדי יקר)

פורסם

אני לא מבין גדול ואני חושב שכדאי לך להתחיל לחסוך למחשב חדש (בעיקר אם אתה צריך אותו למשחקים) ולא להתעסק אם המחשב שלך אם הוא לא מקולקל.

אם אני לא טועה ה6600 היה value-mainstream לפני שנתיים עכשיו הוא נחשב כבר ל low end למרות שהוא יכול להיות די סביר.

כולם עוברים עכשיו לDDR1 , וAM2/775 ויש הרבה יותר מבחר ומחירים טובים לכרטיסי PCIE . לא נראה לי שהמעבד שלך יתן הרבה ואתה בכלל בטוח שיש לך DDR ולא SDRAM או RDRAM? . אם זה DDR רוב הסיכויים שזה גם DDR266 .

לא נראה לי שהמאוורר יתאים אני חושב שה P4 1.7GHZ הם תושבת 423 פעם הייתי צריך מאורר כזה ולא מצאתי כי בזמנו עברו ל478....

אתה מתכוון לDDR2...

ואיך ניחשת....(אא אולי כי הוא ציין את זה בהודעה מעל...)

פותח התרד לא משנה באיזה מפרט תבחר בכול מקרה תצטרך להחליף קירור (כמובן אם תקנה את גירסת הBOX שמגיעה עם קירור סטוק)..

פורסם

אתה מתכוון לDDR2...

ואיך ניחשת....(אא אולי כי הוא ציין את זה בהודעה מעל...)

פותח התרד לא משנה באיזה מפרט תבחר בכול מקרה תצטרך להחליף קירור (כמובן אם תקנה את גירסת הBOX שמגיעה עם קירור סטוק)..

כנראה שהייתי מאוד עייף כשכתבתי את זה. בכל מקרה אני לא מבין למה הוא רוצה לשדרג בכלל - הוא לא נתן סיבה. לא נראה לי שהמעבד מגביל את הכרטיס מסך כלכך. אני מסכים שיהיה שיפור בביצועים אבל במשחקים עד שהכרטיס מסך יתחיל להגביל ואז לשדרג לAGP אחר ממש יקר ולא כדאי. עדיף לו ללכת עם ה ASROCK בגלל תמיכה ב PCIE זה נראה לי רק 4X אבל עדיף מאשר להתקע עם AGP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים